Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b76f3925e72fb506789be5e78ca276ca, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Heidi Sohlberg hehkuttaa ikimuistoisia polttareitaan – häät tulossa syksyllä – Uutisalue

Heidi Sohlberg hehkuttaa ikimuistoisia polttareitaan – häät tulossa syksyllä

Juontaja ja mediapersoona Heidi Sohlberg, 41, vietti viikko sitten polttareitaan. Sohlberg hehkutti polttareiden jälkeistä onneaan sosiaalisessa mediassa.

– Olen edelleen niin sanaton, mitä mun rakkaat kaasot oli tehny mun hyväksi, hän kirjoittaa julkaisemansa kuvakarusellin yhteyteen.

Kuvissa näkyy iso joukko Sohlbergin ystäviä. Ilmeisesti juhlissa on myös ollut Sohlbergille osoitettu oma karaokebaari, sillä yhden kuvan banderollissa lukee Heidin Karaokebaari.

– En ymmärrä, miten kaasot olivat saaneet tämän kaiken kasaan, ja tässä vain osa tunnelmista.

Sohlbergin kaasoina ovat muun muassa tv-juontaja Joanna Kuvaja, yrittäjä Satu Tuomisto sekä iskelmälaulaja Saija Tuupanen.

– Viikonloppuun kuului paljon naurua, todella paljon kiitollisuuden ja onnenkyyneleitä. Ja yllätyksiä vain putkahteli yksi toisensa jälkeen.

Sohlberg kihlautui kumppaninsa Jarmon kanssa viime vuoden syyskuussa. Uutinen tuli silloin yllättäen, sillä Sohlberg kertoi uudesta suhteestaan juuri aiemmin elokuussa. Yllätyksenä kosinta tuli myös Sohlbergille itselleenkin.

– Olimme ystäviemme kanssa Espanjassa lomalla, ja siellä hän sitten kosi, Sohlberg on kertonut aiemmin IS:n haastattelussa.

Rintasyövästä parantunut Sohlberg ei halunnut jarrutella suhteessa. Hän päätti antautua täysillä uuteen romanssiin, joka hänen elämäänsä saapui.

– Monet seurustelevat vuosia ennen kuin menevät kihloihin, mutta itse ajattelen, että näillä kilometreillä ja kokemuksilla ei tarvitse ensin tutustua vuosia. Oma elämäni on opettanut sen, että koskaan ei voi tietää huomisesta. Täytyy nauttia jokaisesta päivästä ja hetkestä täysillä.

Heidi Sohlberg työllistää itsensä tekemällä muun muassa juontokeikkoja ja sisältöä sosiaaliseen mediaan.

Keväällä Sohlberg oli mukana Olen julkkis… päästäkää minut pois! -sarjassa. Sarjassa hän kertoi, kuinka rakkaus löytyi heti, kun hän lopetti etsimästä sitä.

– Nostin kädet pystyyn, että antaa olla, en halua ketään, niin sit se tulee. Luovuttaa, eikä ole koko ajan tutka päällä, Sohlberg selitti ohjelmassa.

Tuleva aviomies on Sohlbergia 17 vuotta vanhempi.

– En ajatellutkaan, että rupeisin seurustelemaan noin paljon vanhemman miehen kanssa. Hän ei vaikuta siltä, ja kun tutustui ihmiseen, niin tuli että hitto miten ihana tyyppi.

Source Link is.fi