Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c171cb1e546858b96d65116a52f44e6e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Heikki Paasonen julkaisi kaunistelemattoman kuvan lapsiarjesta – ”Isä, työntekijä, rakastaja” – Uutisalue

Heikki Paasonen julkaisi kaunistelemattoman kuvan lapsiarjesta – ”Isä, työntekijä, rakastaja”

Juontaja Heikki Paasonen ei selvästi välitä filterien täyteisestä somettamisesta. Hän julkaisee suositulla Instagram-sivullaan hyvin realistisia otoksia vauva-arjestaan.

Lauantaina Paasonen, 38 vuotta, lätkäisi Instagramiin hilpeän kuvan ”multitaskaamisesta”. Sylissä on vauva, nilkoissa roikkuu koira ja korvissa pauhaavat kuulokkeet.

”Father, worker, lover”, on Paasonen kirjoittanut päivitykseensä (isä, työntekijä, rakastaja).

Huvittava kuva on kerännyt nopeasti paljon kommentteja ja sydämiä.

Mustasukkaisuutta kaksi- ja nelijalkaisen sisarusten välillä, eräs kommentoi.

Paasonen sai lapsen kihlattunsa Marita Alatalon kanssa viime kesäkuussa. Paasonen kertoi tuolloin, että pieni tyttö syntyi 2,5 viikkoa etuajassa.

– Kiitos käsittämättömän urhean äitinsä ja maailman parhaan kätilön, pikkuinen pääsi maailmaan vain n. 5h synnärillä olon jälkeen, Paasonen kirjoitti.

Paasonen joutui yhdistämään vauva-arjen ja työelämän toisiinsa lähes välittömästi pikkuisen syntymän jälkeen. Hän ehti olla kotona vain yhden yön vauvansa ja puolisonsa kanssa ennen kuin joutui lähtemään Mysteerilaulajat-ohjelman kuvauksiin Turkuun.

Mukaan pääsivät myös äiti ja tytär. Niinpä pienestä tytöstä on olemassa kuva suositun tv-ohjelman kulissien takana vain muutaman päivän ikäisenä.

– Kun meidän tyttö päätti syntyä kesäkuussa 2,5 viikkoa etuajassa, ehdimme sairaalasta päästyämme viettää kotona kokonaista yhden yön ennen kuin lähdin kuvaamaan Mysteerilaulajia Turkuun, Paasonen kertoi lokakuussa.

– Eihän siinä auttanut sitten muu kuin roudata koko sirkus isovanhempineen ja täteineen mukaan ja käydä jokaisella tauolla varmistamassa että onhan kaikki hyvin.

Source Link is.fi