Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2b3d7864b01b824432b95fc6bceddb8c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Herttuatar Catherine lumosi keltaisessa puvussaan – asussa koskettava kunnian­osoitus kuningattarelle: katso kuva­galleria kuninkaallisten puku­loistosta – Uutisalue

Herttuatar Catherine lumosi keltaisessa puvussaan – asussa koskettava kunnian­osoitus kuningattarelle: katso kuva­galleria kuninkaallisten puku­loistosta

Kuningatar Elisabetin juhlaviikonloppu jatkuu Britanniassa suurin menoin. Torstaina vietettiin valtavaa Trooping the Colour -paraatia, joka huipentui kuninkaallisten esittäytymiseen Buckinghamin palatsin parvekkeella. Illalla kuninkaalliset kokoontuivat vielä valojuhlaan.

– Perjantaina vuorossa on St. Paulin katedraaliin kiitosjumalanpalvelus, johon kuninkaalliset saapuvat. Jumalanpalvelukseen on Mirrorin mukaan kutsuttu myös yli 400 muuta vierasta.

Kuningatar Elisabet ja prinssi Andrew eivät kuitenkaan osallistu jumalanpalvelukseen. Kuningatar ilmoitti torstaina jättäytyvänsä tilaisuudesta pois huonovointisuuden vuoksi, ja Mirrorin mukaan prinssi Andrew on saanut positiivisen koronavirustuloksen.

Muut kuninkaalliset, mukaan lukien prinssi Harry ja herttuatar Meghan, jotka eivät näyttäytyneet julkisesti eilisessä syntymäpäiväparaatissa, osallistuvat jumalanpalvelukseen.

Tähän artikkeliin on koottu tilaisuuden pukuloistoa.

Prinssi William ja herttuatar Catherine

Herttuatar Catherine lumosi lämpimän keltaisessa asussaan, jonka on suunnitellut Daily Mailin mukaan Emilia Wickstead. Hattu sen sijaan on Philip Treacyn käsialaa.

Jalassaan herttuattarella oli 560 punnan (655 euron) Gianvito Rossin korkokengät, joita Catherinella on Daily Mailin mukaan ainakin kuudessa eri värissä.

Asussa oli myös koskettava yksityiskohta kuningattaren kunniaksi: Catherine piti yllään nimittäin kuningatar Elisabetin arvokkaita korvakoruja. Herttuatar piti samoja korvakoruja prinssi Philipin hautajaisissa. Myös prinsessa Diana käytti samoja korvakoruja vuonna 1982. Kuningatar sai korvakorujen helmet häälahjaksi Bahrainin kuningaskunnan hallitsijalta vuonna 1947.

Herttuatar Catherine oli pukeutunut vaaleankeltaiseen asuun. Prinssi Williamilla nähtiin tuttu pitkä ja tumma puvuntakki sekä harmaat puvunhousut.

Prinssi William ja herttuatar Catherine vastaanottivat suuret hurraukset yleisöltä.

Herttuatar Catherine lumosi vaaleankeltaisessa asussaan.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan

Odotetut prinssi Harry ja herttuatar Meghan saapuivat ensimmäisten kuninkaallisten joukossa St. Paulin katedraaliin. Herttuattarella oli yllään kermanvaalea vyöllinen puku, jota koristi lierimäinen hattu.

Herttuataren koruvalinnat olivat hillittyjä, mutta korvissaan hänellä oli Daily Mailin mukaan 10 500 punnan (noin 12 000 euron) timanttikorvakorut, jotka ovat kanadalaisen korumerkki Birksin. Kädessään Meghanilla oli 4 200 punnan (noin 4 900 euron) Cartier Love -rannekoru sekä tietenkin hääsormus. Meghan on pitänyt samoja koruja Daily Mailin mukaan useissa eri tilaisuuksissa.

Hertutatar Meghanin asu oli kokovaalea, johon kuului lierihattu. Prinssi Harry oli pukeutunut tummaan pitkään puvuntakkiin ja harmaisiin puvunhousuihin.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan astelivat ensimmäistä kertaa yhdessä julkisesti kameroiden eteen Britanniassa sitten vuoden 2020.

Prinssi Harry oli pukeutunut pukukoodin mukaisesti juhla-asuun ja arvomerkkeihin.

Herttuatar Meghan oli pukeutunut vaaleaan asuun, jota koristi hattu.

Prinssi Charles ja herttuatar Camilla

Prinssi Charles ja herttuatar Camilla saapuivat St. Paulin katedraaliin viimeisenä. Herttuattarella oli yllään norsunluun värinen asu kultaisilla yksityiskohdilla. Puvun on suunnitellut Daily Mailin mukaan Fiona Clare ja hatun Philip Treacy.

Herttuatar Camilla oli valinnut ylleen norsunluun värisen asun, jota koristivat kultaiset yksityiskohdat.

Prinssi Charlesin saapuessa soi Britannian kansallislaulu. Charles on kruununperimysjärjestyksessä seuraavana.

Herttuatar Camillan puvun selkäpuolella oli ristimäinen kuvio.

Prinsessa Anne

Prinsessa Anne saapui tilaisuuteen sinivihreässä, kiiltävässä asussa, jota koristi kultainen rintaneula ja vihertävä hattu.

Prinsessa Anne oli valinnut ylleen sinivihreän kiiltävän puvun.

Prinsessa Beatrice

Prinsessa Beatrice oli valinnut ylleen sinistä.

Yorkin prinsessa Beatrice pukeutui siniseen vyölliseen pukuun.

Prinsessa Eugenie

Yorkin prinsessa Eugeniella oli yllään räikeän oranssi mekko, jota koristivat mustat kengät ja hattu.

Zara ja Mike Tindall

Prinsessa Annen tytär Zara ja aviomies Mike Tindall saapuivat St. Paulin katedraaliin hyvissä ajoin. Zara Tindallilla oli yllään räikeän pinkki asu ja päässään liila hattu. Kengät ja käsilaukku olivat vaaleansiniset. Mike Tindallin solmio mukaili aviopuolison asun väriä.

Zara Tindall oli pukeutunut räväkkään liilaan ja pinkkiin asuun.

Wessexin kreivitär Sophie

Wessexin kreivitär Sophie pukeutui kiiltävään, nudensävyiseen pukuun.

Paikalle saapui luonnollisesti myös runsas kirjo brittipoliitikkoja ja entisiä pääministereitä.

Boris Johnson ja vaimo Carrie Johnson

Boris Johnson ja Carrie Johnson vastaanottivat äänekkäät buuaukset saapuessaan katedraalille.

Carrie Johnson oli pukeutunut tyylikkään punaiseen pukuun ja hattuun. Boris Johnsonilla oli yllään tumma puku harmaalla liivillä ja pitkä puvuntakki.

Entinen pääministeri Theresa May ja aviomies Philip May

Theresa May oli pukeutunut tummanvihreään jakkupukuun. Hänen vierellään on Mayn aviomies Philip.

Entinen pääministeri Tony Blair ja vaimo Cherie Blair

Entinen työväenpuolueen pääministeri Tony Blair sai vastaansa hurrauksia saapuessaan katedraalille.

Blairin vaimo Cherie Blair oli valinnut ylleen pitkän, vaalean mekon beigeillä yksityiskohdilla.

Entinen pääministeri David Cameron ja vaimo Samantha Blair

Entinen pääministeri David Cameron ja vaimo Samantha Blair saapuivat ensimmäisten joukossa katedraaliin. Blairilla oli yllään kirkkaansininen puku.

Skotlannin ensimmäinen ministeri (First Minister), Nicola Sturgeon

Skotlannin ensimmäinen ministeri Nicola Sturgeon oli pukeutunut vaaleanpunaiseen.

Juttua päivitetty 3.6.2022 klo 14:36: Juttuun lisätty yksityiskohtia herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin asujen yksityiskohdista.

Source Link is.fi