Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_13bbd2a5cd1ffea9219009c1daf0f501, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Herttuatar Meghan saapui punaiselle matolle upeassa luomuksessa – näyttävä asu loksautti leuat – Uutisalue

Herttuatar Meghan saapui punaiselle matolle upeassa luomuksessa – näyttävä asu loksautti leuat

Prinssi Harry, 37, ja herttuatar Meghan, 40, edustivat yhdessä punaisella matolla ensi kertaa toisen lapsensa syntymän jälkeen. Pariskunta saapui keskiviikkoiltana New Yorkissa järjestettyyn gaalaan, joka järjestettiin kaikkien Yhdysvaltain armeijassa palvelleiden sotilaiden kunniaksi.

Tilaisuus pidettiin päivää ennen kaatuneiden muistopäivää, joka tunnetaan Yhdysvalloissa veteraanipäivänä.

Kesäkuun alussa toisen lapsensa synnyttänyt herttuatar Meghan saapui gaalaan näyttävässä, punaisessa iltapuvussa. Carolina Herreran suunnittelemassa asussa oli syvään uurrettu kaula-aukko ja korkea halkio.

Herttuatar Meghan oli pukeutunut näyttävään iltapukuun.

Rinnassaan herttuattarella oli miehensä tavoin pieni, punainen unikon kukka, joka tunnetaan veteraanien ja kaatuneiden muistopäivän symbolina.

Herttuatar Meghanin asun viimeistelivät korkea nutturakampaus sekä tummanpunaiset korkokengät. Kädessään hänellä oli edesmenneen prinsessa Dianan timanttirannekoru, ja hänen korviaan koristivat yksinkertaiset timanttikorut.

Herttuatar Meghan oli kiinnittänyt rintaansa punaisen unikon veteraanien ja kaatuneiden muistoksi.

Kaatuneiden muistopäivä on lähellä herttuaparin sydäntä, sillä prinssi Harry oli Britannian armeijan palveluksessa noin kymmenen vuoden ajan. Tuona aikana hän vieraili kahdesti Afganistanin sodan etulinjassa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan muuttivat maaliskuussa 2020 Britanniasta Yhdysvaltoihin. Nyt he asuvat Kaliforniassa yhdessä 2-vuotiaan poikansa Archien ja kesäkuussa syntyneen tyttärensä Lilibetin kanssa.

Source Link is.fi