Banner Before Header

HIFK vahvistui nimekkäällä maalivahdilla – portugalilainen Beto on pelannut MM-kisoissa ja juhlinut kahdesti Eurooppa-liigan voittoa

Antonio Alberto Bastos Pimparel, joka tunnetaan nimellä Beto, 39, on pelannut pitkällä urallaan muun muassa Portugalin, Espanjan ja Turkin liigoissa.

Beton edustamista seuroista nimekkäimpiä ovat portugalilaiset Porto ja Sporting sekä espanjalainen Sevilla, jossa maalivahti juhli kahdesti Eurooppa-liigan voittoja vuosina 2014 ja 2015.

– On tärkeää, että joukkueessa on tähtiä. Ja hän on ehdottomasti tähti. Myös liigan kannalta on varmasti hienoa saada näin iso pelaaja mukaan, HIFK:n portugalilaispäävalmentaja Bernardo Tavares sanoi tiedotteessa.

Beto on edustanut Portugalin maajoukkuetta kolmesti MM-kisoissa ja kerran EM-kisoissa. Hän pelasi vuoden 2014 MM-kisoissa kahdessa ottelussa.

Uefan Kansojen liigapokaalia 2019 juhlivat Portugalin maalivahtitrio Jose Sa (vas.), Rui Patricio (kesk. ) ja Beto. Kuva: NurPhoto via Getty Images

Maalivahti kertoi tuntevansa HIFK:n valmentajan Tavaresin ja portugalilaisen maalivahtivalmentajan Roberto Rivelinon.

– Arvostan, että seura on osoittanut luottamusta ja halunnut minut mukaan. Olen siksi innostunut ja hyvin tyytyväinen. Tämä on minulle uudenlainen mahdollisuus ja uusi kokemus, Beto sanoi.

Source Link yle.fi