Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a543ab8348a802398ea9035ce9557b1f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
HJK värväsi Diogo Tomasin – Uutisalue

HJK värväsi Diogo Tomasin

HJK hankki takalinjoilleen huippuvahvistuksen.

Veikkausliigan hallitseva mestari Helsingin Jalkapalloklubi kertoo tehneensä kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Diogo Tomasin kanssa.

26-vuotiaan Tomasin sopimus norjalaisen Odds BK:n kanssa päättyi viime syksynä, joten hän pääsi siirtymään Helsinkiin vapailla papereilla.

Tampereen Ilveksen kasvatti Tomas on pelannut neljä A-maaottelua Suomen paidassa. Portugalilais-suomalainen puolustaja on Veikkausliigassa pelannut myös Kuopion Palloseurassa.

195-senttinen Tomas pohti viime kauden jälkeen pitkään uransa seuraava askelta ja pallotteli jopa lopettamista. Nyt hän on kuitenkin sitoutunut HJK:hon.

Miro Tenhon lähdön varmistuttua oli selvää, että tarvitsemme Miron paikalle uuden johtavan topparin, ja Diogossa sellaisen saamme. Hän tuo joukkueeseen kokoa, fyysisyyttä ja voimaa ja on omalla esimerkillään johtava pelaaja. Diogo on tärkeä molemmissa bokseissa tuomalla vahvan puolustamisen lisäksi maalintekovoimaa erikoistilanteisiin. Lyhyesti sanottuna erittäin tärkeä vahvistus kaikin puolin, HJK:n urheilujohtaja Vesa Mäki sanoi tiedotteessa.

Tomas on urallaan voittanut Suomen cupin kolmesti, mutta ei kertaakaan Suomen mestaruutta. Hän myöntää kultajahdin olleen vahva syy HJK:n valitsemiseen.

– On sitä kieltämättä tullut tässä itsekseen naureskeltua… eikös sellainen sanonta ole kuin ”if you can’t beat them, join them”? Mestaruus sytyttää vatsan pohjaan voimakkaan liekin, en sitä voi kieltää; haluan pokaaleja, Tomas sanoi tiedotteessa.

Source Link is.fi