Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a2cc68f6d164073ede7ec3df0d0c3ecd, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yhdelle vakavat vammat nokkakolarissa Siilinjärvellä – toisen auton kyydissä alaikäisiä – Uutisalue

Yhdelle vakavat vammat nokkakolarissa Siilinjärvellä – toisen auton kyydissä alaikäisiä

Onnettomuus tapahtui noin kello 16.30 Nilsiäntiellä Kuuslahden kohdalla.

Yksi ihminen sai vakavia ja toinen lievempiä vammoja, kun henkilöautot ajoivat nokkakolarin Siilinjärvellä Pohjois-Savossa tiistaina iltapäivällä. Toisessa autoista oli poliisin mukaan kuljettajan lisäksi kaksi alaikäistä.

Toisessa ajokissa ei ollut kuljettajan lisäksi muita.

Onnettomuus tapahtui noin kello 16.30 Nilsiäntiellä Kuuslahden kohdalla. Poliisin alustavan tutkinnan perusteella Siilinjärven suunnasta saapunut auto oli alkanut ensin heittelehtiä ja törmännyt sitten vastaantulevien kaistalla ajaneeseen autoon.

Poliisin mukaan esitutkinnan alkuvaiheessa rikosnimikkeinä ovat liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja vammantuottamus.

Tien 75 liikenne oli onnettomuuden jälkeen kokonaan poikki turmapaikalla noin tunnin. Liikenteen odotettiin palaavan normaaliksi ennen iltaseitsemää.

Lue lisää kirjoittajalta

STT

Source Link is.fi