Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_75b838855e32b4dade00ab5b0ea1b1dc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
HS: Topi Borg kertoo elintavoistaan – tähän hän käyttää häkkikellaria – Uutisalue

HS: Topi Borg kertoo elintavoistaan – tähän hän käyttää häkkikellaria

Topi Borg kertoo HS:n haastattelussa myös olevansa pihi.

Ylen Kirjolla-sarjasta julkisuuteen tullut Topi Borg kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa kuntoiluntäyteisestä arjestaan.

Autismin kirjolla oleva Borg kertoo lehdessä, että kulkee töiden jälkeen kotiinsa yleensä häkkikellarin kautta. Hän käy siellä mielellään punnertamassa, sillä varaston kivilattialla on hänen mielestään siihen parempi alusta.

– Olen pihi, Borg kertoo lehdelle perusteluksi siihen, miksei käy kuntosalilla. Lehden mukaan Borg juoksee kerran viikossa viidentoista kilometrin lenkin.

– Vältän sokeria ja tyydyttynyttä rasvaa erittäin omistautuneesti. Terveellinen mieli terveellisessä kehossa on minun uskomukseni, Borg sanoo HS:lle.

Topi Borg yhdessä siskonsa Sointu Borgin kanssa Venla-gaalassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Topi Borgin tähdittämä Kirjolla-sarja palkittiin tammikuun Venla-gaalassa Vuoden ohjelmana.

Borg riemastui sarjan saamasta tunnustuksesta gaalassa silmin nähden. Hän tuuletti voiton kunniaksi ja heittäytyi punaiselle matolle.

Lue lisää: Yleisö yksimielinen: tässä on Venla-gaalan ylivoimainen suosikki – video villeistä tuuletuksista

Sarjassa seurattiin neljän eri autismin kirjolla olevan henkilön elämää ja arkea.

Borg on ollut paljon julkisuudessa esillä myös Diili-ohjelmasta tutuksi tulleen siskonsa, yrittäjä Sointu Borgin kanssa.

Kaksikko hurmasi yleisöä muun muassa MTV:llä nähdyssä Levyraati-ohjelmassa.

Somessa riemastuttiin Borgien, erityisesti Topin esiintymisestä. Monet toivoivat X:ssä eli ex-Twitterissä, että Topi Borgista tulisi ohjelman vakiojäseneksi.

– Sen aidompaa, rehellisempää, puolueettomampaa ja hyviä perusteluja selkokielellä antavampaa tuomaria ei siellä voisi olla, eräs kehui X:ssä.

– Voisko Topi aina olla Levyraadissa, toinen kysyi.

Juuri Topin analyyttisyys ja suoruus sulatti kansan sydämet.

– Tuota Topi Borgia jaksaisi kuunnella vaikka kuinka. Niin suoria totuuksia ja analysointia. On hän huikea, kolmas hehkutti.

Source Link is.fi