Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c5f9c6e78b63ef85775ef7b71a489e47, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Huippukuntoiselta Riitta-Liisa Roposelta kova ratkaisu – Uutisalue

Huippukuntoiselta Riitta-Liisa Roposelta kova ratkaisu

Riitta-Liisa Roposta ei nähdä Rukalla.

Aktiiviuransa lopettanut maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen, 45, hiihti suomalaisnaisista nopeimmin kauden avauskisassa sunnuntaina Oloksella.

Roponen oli maalissa kuudentena 10 kilometrin vapaan hiihtotavan kisassa, kun toiseksi paras suomalainen, Krista Pärmäkoski, oli kymmenes. Kerttu Niskanen hiihti yhdenneksitoista. Jasmin Kähärä oli 13:s ja Anne Kyllönen 16:s.

Oloksen Tykkikisoissa onnistunut Roponen ei hyvästä kisakunnostaan huolimatta aio osallistua maailmancupin avauskilpailuihin Rukalla marraskuun lopussa.

– Haluan antaa nuorille mahdollisuuden hiihtää kotikisoissa ja näyttää kuntoaan, Roponen kommentoi.

Roposen aika oli 59,6 sekuntia hitaampi kuin kisan voittajan, saksalaisen Victoria Carlin. Muiden suomalaisten ero kärkeen venyi yli minuuttiin. Pärmäkoski oli Roposta noin 15 sekuntia hitaampi.

Roponen uskoo, että tilanne on toinen maailmancupin alkaessa.

– Alkukaudesta vireystilat vaihtelevat urheilijoilla. Varmasti Rukalla viimeistään nähdään tiukempaa taistoa keulan kanssa, hän arvioi.

Omaan suoritukseensa Roponen oli tyytyväinen.

– Tottahan olympiamitalistien voittaminen tuntuu aina hyvältä, hän totesi.

Source Link is.fi