Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f447ea476b48a23fcb95003c353f26c7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Huomasitko? Meteorologi Anniina Valtonen uusi legendaarisen mokansa Ylen suorassa lähetyksessä – Uutisalue

Huomasitko? Meteorologi Anniina Valtonen uusi legendaarisen mokansa Ylen suorassa lähetyksessä

Valtonen kertoo saaneensa haasteen lausahdukseen liittyen.

YLEN meteorologin Anniina Valtosen sanat menivät sekaisin kesken säätiedotuksen maanantaiaamuna 26.10.2020 suorassa lähetyksessä.

Ilta-Sanomat uutisoi tuolloin, kuinka heti säätiedotuksen aloittaessaan meteorologi vaihtoi karttakuvan ja kertoi, kuinka ”etelästä saapuu sadealueita – perä, perä toisensa kanaan”. Valtonen naurahti heti lauseen jälkeen tajutessaan mokansa.

Nyt Valtonen kertoo Instagramissa uusineensa kielikukkasen tarkoituksella säätiedotuksessa.

– Viimeksi, kun olin sään iltavuorossa, ulkona oli aurinkoista ja lämpötila lähellä 20 astetta. Tänään ja tällä viikolla on jotain ihan muuta! Syksyä! Siihenhän kuuluu sateet perä toisensa kanaa, hän kirjoittaa somessa.

Hän on lisännyt tarinoihinsa klipin tuoreesta säätiedotuksesta, jossa hän kertoo syksyisestä säästä. Tv-lähetyksen voi katsoa myös Yle Areenasta.

– Tällä viikolla saattaa jopa tulla tunne, että matalapaineita liikkuu Suomen yli perä toisensa kanaan, Valtonen lausui kello 18 säätiedotuksessa.

Samaan aikaan Valtonen julkaisi Instagram-tarinoissaan kolmen vuoden takaisen säätiedotuksen, jossa kömmähdys tapahtui alun perin.

– Kyse on alun perin tästä aamulähetyksen lipsahduksesta muutaman vuoden takaa, Valtonen kirjoittaa.

– Sain haasteen etten pysty sanomaan klassikkoa uudestaan, hän kertoo.

Valtonen on merkinnyt tarinaan The Rasmus -yhtyeen kitaristi Emppu Suhosen.

– Nyt on sun vuoro hoitaa oma osuutesi, Valtonen naljailee.

Seuraajia hauska sanonta on huvittanut.

– Perä toisensa kanaa. Ihan kuka vaan voi ilmoittautua jos väittää tietävänsä paremman tavan ilmaista asia. Oletko käyttänyt tuota sanontaa ”aina”? seuraaja kyselee.

– En! Sekoilin muutama vuosi sitten sanoissani aamulähetyksessä ja tuo lausahdus jäi elämään, suosikkimeteorologi vastaa.

– Ai että mä rakastan tota ”perä toisensa kanaa”. Siitä tulee aina niin hyvälle tuulelle! yksi seuraajista kirjoittaa.

– Siksi sitä pitää käyttää useammin, Valtonen vastaa.

Lipsahdus sattui alun perin vuonna 2020 aamulla puoli kahdeksan lähetyksessä, ja Valtonen selitti mokaansa aamuhöperyydellä. Hän kertoi sanojen sekoittumisen johtuneen huonosti nukutusta yöstä.

– Siis anteeksi mitä mä just sanoin?! Sen siitä saa, kun yrittää ajatuksia jäsennellä suorassa lähetyksessä huonosti nukutun yön jälkeen. Älkää kokeilko kotona,Valtonen kirjoittaa.

Source Link is.fi