Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ce1cc0793763d35f7166bc9bec86fa6d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Hurjia huhuja, ympäripyöreitä vastauksia ja vaikenemista: Tällainen on ruhtinatar Charlenen yllä vellova salaisuuksien vyyhti – Uutisalue

Hurjia huhuja, ympäripyöreitä vastauksia ja vaikenemista: Tällainen on ruhtinatar Charlenen yllä vellova salaisuuksien vyyhti

Ruhtinatar Charlene on ollut hoidettavana salaisessa hoitolaitoksessa jo pari kuukautta. Sillä välin ruhtinas Albert on keskittynyt huhujen kumoamiseen sen sijaan, että kertoisi suoraan, mikä hänen vaimonsa tilanne on.

Siitä on nyt seitsemän viikkoa kun Monacon ruhtinas Albert, 63, toi kansa­kunnalleen suru-uutisen: hänen puolisonsa ruhtinatar Charlene, 43, kärsii terveysvaikeuksista ja siirtyy Monacon ulkopuolella sijaitsevaan hoitolaitokseen toipumaan, hallitsija kertoi kaikelle kansalle.

Lue lisää: Ruhtinas Albertilta uutispommi ruhtinatar Charlenesta: viety hoito­laitokseen useiksi viikoiksi – ei pysty ”normaaliin elämään”

Niihin aikoihin puhuttiin ympäripyöreästi ennalta määrittelemättömästä ajasta, mutta harva osasi aavistaa, että koko maailman rakastamasta ruhtinattaresta olisi kuultu loppiaiseen mennessä hädin tuskin mitään.

Piskuisen ruhtinaskunnan ja sen hallitsijaparin yllä velloo liuta kysymyksiä, joihin vain harva tietää vastauksen. Mikä ruhtinattaren terveydentilan todellinen laita on? Kuinka ruhtinasparin avioliitto voi ja miten pariskunnan pienet lapset kestävät tämän kaiken keskellä?

Monacon ruhtinattarena tunnettu Charlene Wittstock on entinen ammattiuimari, joka varttui Etelä-Afrikassa ja ponnisti maailmanmaineeseen tavallisesta keskiluokkaisesta perheestä. Kuva: ERIC GAILLARD

Ruhtinatar Charlenesta kuultiin elonmerkkejä viimeksi vuodenvaihteessa, jolloin hän toivotti Instagram-tarinoissaan hyvää uutta vuotta kaikille someseuraajilleen. Sitä ennen hän ilahdutti kansalaisiaan jokavuotisella joulutervehdyksellään. Perinteisen yhteiskuvan sijaan ruhtinatar julkaisi Instagramissa piirroksen perheestään.

– Toivotan kaikille kaunista ja turvallista juhla-aikaa kaikella rakkaudella, Charlene kirjoitti kuvan yhteydessä.

Lue lisää: Hoitoon passitettu ruhtinatar Charlene julkaisi perheen perinteisen joulutervehdyksen – yksi seikka kuvassa pistää heti silmään

Charlenen vähäiset somejulkaisut ovat olleet pelkkiä pintaraapaisuja, eivätkä ne ole antaneet minkäänlaista vihiä ruhtinattaren voinnista tai olinpaikasta.

Päivittääkö ruhtinatar itse Instagramiaan vai huolehtiiko hänen somesisällöstään joku muu? Tähänkään ei ole saatu vastausta.

Charlene vietti tiettävästi sekä joulun että vuodenvaihteen erossa perheestään. Se oli kurja päätös vieläkin kurjemmalle vuodelle, jonka ruhtinatar on viettänyt lähes täysin erossa läheisistään.

Ruhtinasparilla on 7-vuotiaat kaksoset, prinsessa Gabriella ja prinssi Jacques, jotka taatusti kaipaavat äitiään.

Kaksoset täyttivät joulukuussa seitsemän vuotta. Kuva: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / MVPhotos

Poissaolonsa vuoksi Charlene joutui jättämään väliin myös kaksosten syntymäpäiväjuhlat joulukuussa. Ruhtinattaren somepäivitys juhlapäivältä särki sydämen.

– Paljon onnea rakkailleni. Kiitos jumala, että olet siunannut minua näin uskomattomilla lapsilla. Olen todella siunattu. Rakkaudella, äiti.

Lue lisää: Ruhtinatar Charlene rikkoo hiljaisuuden – julkaisi koskettavan kirjoituksen

Joulukuun alussa kerrottiin, että prinssi Albert otti kaksoset pois koulusta Charlenen sairastelun vuoksi. Albert kertoi medialle kotiopetuksen jatkuvan siihen saakka, kunnes ruhtinasperheen tilanne lähtisi kehittymään parempaan suuntaan.

Näin ei ole ainakaan vielä kerrottu käyneen.

Lue lisää: Lehtiväite: Ruhtinas Albert siirsi lapsensa yllättäen kotiopetukseen – paljastaa erikoiset yksityiskohdat painavan päätöksen takaa

Miten kaksoset jaksavat kaiken tämän keskellä? Toivoa saattaa, että he voivat puhua äidilleen edes videoyhteyden välityksellä.

Hovin tuoreen tiedotteen mukaan Charlene olisi tulossa käymään kotona vielä lasten joululoman aikaan, mutta toistaiseksi asiasta ei ole ollut mitään merkkejä.

Monacon kansallispäivän juhlallisuuksissa kaksoset heiluttelivat palatsin parvekkeelta kylttejä, joissa luki: ”kaipaamme sinua, äiti” ja ”rakastamme sinua, äiti.” Kuva: Papixs / Papixs / MVPhotos

RANSKALAISLEHTIEN mukaan Charlene olisi hoidossa Sveitsissä sijaitsevalla yksityisklinikalla, mutta asiaan ei ole saatu varmuutta. Se kuitenkin tiedetään, että Charlene toipuu nyt Monacon rajojen ulkopuolella. Ruhtinas Albert on vahvistanut asian useaan otteeseen.

Ruhtinaan mukaan hänen vaimonsa halusi itse lähteä toisaalle toipumaan.

– Hän tiesi, että hänen oli parasta lähteä muualle toipumaan ja saamaan kunnollista, lääketieteellisesti räätälöityä hoitoa, ruhtinas Albert on kertonut.

– Yksityisyyteen liittyvien seikkojen takia hoitopaikan täytyi olla jossain muualla kuin Monacossa.

Lue lisää: Tällainen on ruhtinatar Charlenen väitetty parantola – 300 000 euron kuukausi­hintaan sisältyvät luksus­sviitti ja limusiini­kuljetus

Ruhtinas ei ole vieläkään sanonut suoraan, mikä hänen puolisoaan tarkalleen ottaen vaivaa, minkä vuoksi julkisuudessa liikkuu erilaisia spekulaatioita unilääkeriippuvuudesta vaikeaan masennukseen.

Albert on vain sanonut ympäripyöreästi, että Charlenen sairastelu on seurausta hänen läpikäymistään nielu- ja nenäoperaatioista.

– Niillä on ehdottomasti osuutta asiaan, hänen tiedetään sanoneen.

Tällä hetkellä Albertin taktiikka on kumota eri teorioita suoraan puhumisen sijaan. Ruhtinaan sanomisia yhteen ynnäämällä voi todeta, että Charlenen sairastelun taustalla on jotain, josta on helpompi vaieta kun puhua.

Ruhtinas Albert on tehnyt jo useampaan otteeseen selväksi, ettei ruhtinattaren huonovointisuus liity koronavirukseen. Hän on sulkenut pois myös erilaisten syöpien mahdollisuuden.

Virallisessa tiedotteessaan palatsi totesi epämääräisesti, että Charlene kärsii ”syvästä yleisestä väsymyksestä”.

Hovin mukaan Charlene kärsii ”sekä fyysisestä että psyykkisestä uupumuksesta”. Kuva: ERIC GAILLARD

Joulun alla puhujanpenkille astui yllättäen ruhtinattaren isä Mike Wittstock, joka antoi tyttärensä voinnista haastattelun News24-lehdelle. Wittstockin mukaan Charlene taistelee uupumusta vastaan ja hänen tilaansa on koetettu kohentaa useilla erilaisilla toimenpiteillä.

Isä paljasti haastattelussa, että Charlenea hoidetaan sekä fyysisen että henkisen uupumuksen vuoksi ja hän kuvaili tyttärensä tilaa ”hyvin haavoittuvaiseksi”.

Samaan aikaan isän viesti oli toivoa täynnä.

– Tiedän, kuinka paljon hän on treenannut elämänsä aikana. Tiedän, että hän on vahva ja hän palaa takaisin entistä vahvempana, isä sanoi.

Lue lisää: Ruhtinatar Charlenen sairastumisesta lisää tietoa ja hurjia huhuja: isä kommentoi tyttärensä tilaa ensimmäistä kertaa

Toiset eivät ole lainkaan vakuuttuneita siitä, että Charlene on oikeasti edes kipeä. Espanjalainen toimittaja ja kuninkaallisasiantuntija Pilar Eyre uskoo, että ruhtinatar toipuu parhaillaan Dubaissa tehdystä kauneusleikkauksesta.

Toimittaja perustelee väitettään muun muassa sillä, että ruhtinatar näyttäytyi Monacossa piipahtaessaan pelkästään kasvomaski kasvoillaan siinä missä muut perheenjäsenet esiintyivät samassa tilanteessa ilman.

Ruhtinas Albert kiisti kovaan ääneen huhut siitä, että Charlene piilottelisi kasvojaan esteettisen leikkauksen takia.

Toinen Charlenen tilaa spekuloineista henkilöistä on Ranskassa pitkään asunut amerikkalaistoimittaja Joel Stratte-McClure, joka löytää ruhtinattaren tilanteesta historian huminaa.

Stratte-McClure vertaa nuorta ruhtinatarta anoppiinsa Grace Kellyyn, joka oli naimisissa Albertin isän, Monacon ruhtinas Rainier III:n kanssa.

– Grace kärsi syvästä masennuksesta avioliittonsa ensimmäisinä vuosina, eikä se eroa paljoakaan siitä, mikä Charlenen tilanne on nyt, toimittaja toteaa New York Postille.

– Hän oli äärimmäisen onneton.

Joidenkin mielestä Charlenen kunnon romahtaminen on vain jäävuoren huippu sille, ettei ruhtinatar ole ollut oikeasti onnellinen moniin vuosiin. Kuva: NIVIERE/VILLARD/MEIGNEUX / Sipa Press / MVPhotos

Grace Kelly jätti ruhtinaansa takia menestyksekkään uran näyttelijänä ja siirtyi valkokankaalta palvelemaan uutta kansaansa. Yhtä lailla Charlene jätti työnsä ammattiuimarina seistäkseen Albertinsa rinnalla.

Grace Kelly kuoli karmeassa auto-onnettomuudessa vain 52-vuotiaana.

Ruhtinatar Charlenen onnesta on oltu huolissaan aiemminkin. Osa on sitä mieltä, ettei ruhtinatar ole ollut oikeasti onnellinen moniin vuosiin.

Ensimmäiset huhut Charlenen kurjuudesta juontavat niinkin kauas kuin kymmenen vuoden taa, jolloin hän avioitui ruhtinas Albertin kanssa – joidenkin mielestä vastoin tahtoaan.

Sitkeiden huhujen mukaan Charlene olisi yrittänyt karata useaan otteeseen ennen naimisiinmenoa – kerran hääpukunsa sovituksessa Pariisissa, kerran Monacon F1-kisojen tienoilla ja kolmannen kerran Nizzassa, jossa hän ehti jo ostaa lentolipun Etelä-Afrikkaan, ennen kuin hovin turvamiehet pääsivät väliin.

Huhujen mukaan pariskunta vietti häämatkansa ei vain eri sängyissä, mutta jopa eri hotelleissa. Albert selitti asiaa ”käytännön syillä”. Kuva: POOL New

Palatsi kiisti karkaamishuhut, mutta häiden jälkeen hovin virkamiehet suostuivat pitkin hampain myöntämään, että pariskunta oli häiden alla ”kireissä tunnelmissa”.

The Daily Beastin mukaan yksi ruhtinasparin avioliittoa romuttanut tekijä on Monacon eliitti, joka ei ole koskaan täysin hyväksynyt keskiluokkaisesta perheestä tulevaa Charlenea. Lehden mukaan tähän joukkoon ovat kuuluneet myös ruhtinas Albertin siskot Caroline ja Stéphanie.

Lue lisää: Charlenen salatusta kurjuudesta tihkuu lisää tietoa – sisäpiirilähde kertoo kaiken itkuisesta lounashetkestä

Ruhtinas Albert on kiistänyt tiukasti sen, että hänellä menisi avioliitossaan huonosti tai että Charlenen terveysvaivat liittyisivät millään tavalla hänen henkilökohtaisiin suhteisiinsa.

Sen hän on kuitenkin sanonut, ettei Charlene nykyisellään kykene tavalliseen perhe-elämään, mikä on osasyy siihen, että hänet siirrettiin toisaalle toipumaan. Ruhtinaan mukaan hänen vaimonsa todellinen vointi havaittiin lähes saman tien hänen kotiinpaluunsa jälkeen 8. marraskuuta.

– Ensimmäiset tunnit menivät melko hyvin, mutta sen jälkeen hän alkoi voida silmin nähden huonosti, Albert on kertonut People-lehdelle.

Lue lisää: Vihdoinkin! Ruhtinatar Charlene palasi Monacoon perheensä luokse – ikuistettiin kuviin lentokentällä

Viime viikolla Monacon palatsi antoi ruhtinattaren terveydentilasta pitkästä aikaa virallisen tiedotteen, joka oli yhtä epämääräinen kuin aikaisemmatkin. Tiedotteen mukaan Charlenen toipuminen etenee, mutta siihen, että ruhtinatar on täysin terve, menee vielä joitakin kuukausia. Nähtäväksi jää, osuuko palatsin ennuste oikeaan vai onko se puhdasta arvuuttelua.

Näin kaikki eteni

  • Ruhtinatar Charlene jäi keväällä jumiin kotimaahansa Etelä-Afrikkaan yli puoleksi vuodeksi terveysongelmiensa takia.

  • Ruhtinatar matkusti maahan alun perin tekemään salametsästyksen vastaista työtä ja matkan oli tarkoitus kestää 10 päivää.

  • Palatsi tiedotti kesällä ruhtinattaren sairastuneen kesken matkansa vakavaan nenä-, suu- ja nieluinfektioon.

  • Heinäkuun ja lokakuun välillä ruhtinatar kävi useissa leikkauksissa ja operaatioissa.

  • Charlene palasi Monacoon 8. marraskuuta, mutta ehti olla kotonaan vain joitakin päiviä, ennen kuin hänet siirrettiin toipumaan salaiseen hoitolaitokseen.

Source Link is.fi