Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1c17d0a091cc03da2175ee27b0b25472, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Hurmuritähti kuoli äkillisesti kesken kuvausten – tappoi aikaa kohtalokkain keinoin – Uutisalue

Hurmuritähti kuoli äkillisesti kesken kuvausten – tappoi aikaa kohtalokkain keinoin

26-vuotias tähti pelasti kuolemansakin jälkeen yhden ihmisen hengen.

1980-luvun alussa näyttelijä Jon-Erik Hexumin ura oli Hollywoodissa Voyagers!-sarjan ansiosta nousukiidossa. Sitten 26-vuotias tähti kuoli kuvauksissa oman kätensä kautta – mutta täysin vahingossa.

Lokakuussa 1984 Hexum osoitti paukkupanoksilla ladatulla oikealla 44 Magnum -käsiaseella päähänsä ja painoi liipasinta.

Meneillään olivat Hexumin vakoojasarjan Cover Up – peitetarina kahdeksannen jakson kuvaukset. Hän näytteli pääosaa, salaista agenttia, jonka peiterooliina oli miesmallin työ. Kuvaustaukoonsa turhautunut tähti alkoi leikkiä roolihahmonsa aseella ja pyöräytti sen rullaa venäläisen ruletin tapaan.

Aseessa oli vain yksi paukku­panos, mutta se oli kohtalokas. Kun Hexum osoitti aseellaan ohimolleen ja painoi liipasinta, se laukesi ja paperista tehty paukkupanos mursi palan Hexumin kallosta.

Aivoverenvuodosta kärsinyt näyttelijä kiidätettiin sairaalaan ja vietiin viiden tunnin leikkaukseen. Kuuden hengityskoneessa vietetyn päivän jälkeen Hexum julistettiin kuitenkin aivokuolleeksi.

Jon-Erik Hexum pelasti kuolemansa jälkeen toisen ihmisen hengen. Kuva: Robert Landau / Zuma / MVPhotos

Hexumin sydän pelasti myöhemmin yhden ihmisen hengen, kun se siirrettiin seuralaispalvelun Las Vegasissa omistaneelle Vietnamin veteraanille Michael Washingtonille.

Suomessa Cover Up -sarjaa (1983–1984) esitti Kolmoskanava vuosina 1987–1988. Hexumin rinnalla nähtiin agentti Daniella eli Dani (Jennifer O’Neill), jonka peiteroolina oli muotivalokuvaaja. Cover Up -sarjan 14 viimeisessä jaksossa Hexumin korvasi uutta hahmoa esittänyt Anthony Hamilton.

Ennen Cover Up – peitetarina -sarjaa Hexum näytteli pääosaa kehutussa Voyagers!-sarjassa, jossa hän esitti historian virheitä korjaavaa aikamatkaajaa. Kuva: Movie Star News / Zuma / MVPhotos

Hexumin naisystävän mukaan tämä kärsi ennen kuolemaansa stressistä.

– Hän halusi asioiden menevän eteenpäin nopeammin, näyttelijä Elizabeth Daily kertoi The Sun -lehdelle.

New Jerseyssä syntyneen Hexumin vanhemmilla oli molemmilla norjalaisia sukujuuria.

Kunnianhimoiseksi luonnehdittu Hexum kärsi ennen kuolemaansa stressistä. Kuva: Robert Landau / Zuma / MVPhotos

Source Link is.fi