Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c56472b8a769d24c192c0629295719bf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Huutokauppakeisarin ja Toivo Sukarin kaupanteko saa yllättävän käänteen, ja pian Sukaria alkaa kismittää – Nadja-vaimo tekee ovelan tempun – Uutisalue

Huutokauppakeisarin ja Toivo Sukarin kaupanteko saa yllättävän käänteen, ja pian Sukaria alkaa kismittää – Nadja-vaimo tekee ovelan tempun

Ensi maanantaina Suomen huutokauppakeisarin pihaan kaartaa yrittäjä Toivo Sukari yhdessä Nadja-vaimonsa kanssa. Kaksikko on liikkeellä myyntihousut jalassa, ja pakettiauton peräkontista heiltä löytyy muun muassa iso kasa uudenkarheita huonekaluja ja Teemu Selänteen nimikirjoituksella varustettu pelipaita.

Sukari ajattelee tavaroiden menevän hyvin kaupaksi Aku ja Heli Palsanmäen huutokaupassa Hirvaskankaalla. Aki ja Toivo ovat kuitenkin hyvin eri linjoilla tavaroiden arvosta. Toivo ehdottaa hinnaksi 2 000 euroa, ja Aki torppaa kauppamiehen toiveet saman tien.

– Millähän mä pääsen häämatkalle? Sukari kysyy Akilta Nelosen tiedotteen mukaan.

– Minä en maksa sinun häämatkaa, Aki pamauttaa.

Pian Heli osallistuu paikallaan junnaavaan kaupantekoon ja tarjoaa tavaroista 500 euroa. Summa on myyjän mielestä turhan pieni, sillä kyse on uudesta tavarasta. Vastatarjoukseksi Heli saa 900 euroa.

Toivo ja Nadja Sukari suunnittelivat käyttävänsä tavaroista saadut rahat häämatkaan. 500 eurolla ei Sukarin mukaan olisi saanut kuitenkaan edes yhtä hotelliyötä.

Sukaria tilanne alkaa turhauttaa ja hän toteaa, että voi hän itsekin myydä tavarat.

– Ajattelin, että ei tässä ole mitään järkeä. Nyt on parempi heittää tavarat autoon ja lähteä kotiin. Toivoton tilanne, Sukari kertoo kameralle, kun Aki ja Heli eivät suostu tulemaan hinnassa vastaan.

Sukari todella tekee mitä uhkaa ja ryhtyy kantamaan tavaroita takaisin autoon. Aki hyväksyy tilanteen ja ryhtyy auttamaan urakassa.

– Autetaan Topia. Nämä kaupat ei sitten synnykään, hän toteaa, mutta jatkaa tarjoamista.

– Eikö se 550 euroa olisi sellainen hyvä raha? hän tiedustelee.

Sukarin hylättyä tarjouksen Aki ottaa kovat keinot käyttöön. Hän ohittaa alkuperäisen myyjän ja ryhtyy hieromaan kauppoja Sukarin vaimon Nadjan kanssa. Nadja on suunnitelmassa mukana ja alkaa ovelasti neuvotella hinnasta.

– Rouva rupes myymään mun laatuhuonekaluja! Mä lähden kotia sitten, Sukari huudahtaa.

Pian sopu löytyy ja Nadja ja Aki sopivat hinnaksi 600 euroa.

– Mä ajattelin, että eihän me viedä takaisin kaikkea, Nadja perustelee kameralle.

– Kaikilla rouvilla on valta tehdä kauppoja, Heli kommentoi Sukari protestoidessa.

– Kyl mä oon vähän pettynyt siitä, että vedettiin alta lipan, Sukari kuitenkin nauraa.

– Tiesin, että sä et tykkää, Nadja nauraa.

Lopulta Heli ja Nadja lyövät kättä päälle ja tavara vaihtaa omistajaa sovitulla 600 eurolla.

– En mä kyllä enää ihmettele, että keisari pärjää! Kun minä en anna periksi, niin se katsoi mun rouvaa suoraan silmiin ja tarjoaa kättä. Kyllä on pelimies, Sukari päivittelee.

Tunnelma kaupanteossa on kaikesta huolimatta aurinkoinen.

– Tää oli iloinen tapahtuma. Vaikka Aki ja Heli teki huippukaupat ja me tehtiin huonot kaupat, mutta näin se kaupoissa aina on. Jompikumpi voittaa ja nyt Aki ja Heli voitti, Sukari toteaa hyväntuulisen oloisena.

Suomen huutokauppakeisari maanantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Source Link is.fi