Hyviä uutisia Huuhkajille! Ranska suunnittelee lepuuttavansa tähtiään ratkaisevassa MM-karsintapelissä

Ranskan jalkapallomaajoukkue antoi pelottavan näytteen iskukyvystään lauantaina.

Hallitseva maailmanmestari Ranska varmisti paikkansa ensi vuoden MM-lopputurnaukseen murskaamalla Kazakstanin 8–0 Pariisissa.

Lue lisää: 8–0! Kylian Mbappe hurjana – Ranska riehui Suomen MM-karsintalohkossa, Hollannilta karmea sulaminen

Suomen kannalta Ranskan varma kisapaikka tarkoittanee sitä, että Ranska ei marssita hohdokkainta ykköskokoonpanoaan Olympiastadionin nurmelle tiistai-iltana.

Ranskalaisen RMC Sportin mukaan päävalmentaja Didier Deschamps suunnittelee useita muutoksia pelaavaan kokoonpanoon MM-karsinnat päättävään otteluun, jossa Ranskalla ei ole enää panosta.

Lue lisää: Näillä tuloksilla Huuhkajat menee jatkoon MM-karsinnoissa – tappiokin Ranskaa vastaan voi riittää

Ainakin West Hamissa pelaavan Kurt Zouman ja Evertonin Lucas Dignen odotetaan saavan peliaikaa Ranskan puolustuslinjassa, Marseillen Matteo Guendouzin keskikentällä ja Monacon Wissam Ben Yedderin kärjessä. Myös ykkösmaalivahti, Tottenhamissa pelaava Hugo Lloris saanee lepoaikaa.

Hengähdystauko ykköstähdille on paikallaan siitäkin syystä, että Euroopan sarjat jatkuvat jo viikonloppuna, ja Mestarien liigaakin pelataan taas ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona.

Tilanne ei kuitenkaan välttämättä tarkoita Huuhkajille automaattisesti helpompaa iltapuhdetta.

Ranskan maajoukkue on täynnä huippupelaajia, ja tiistaina Deschamps voi antaa näyttöpaikkoja monelle pelaajalle. Maajoukkueessa vähemmälle peliajalle jääneet antavat varmasti intoa puhkuen omia näyttöjään Deschampsille.

Tilanne karsintalohkossa D on se, että voittamalla Ranskan Suomi varmistaa lohkon kakkospaikan ja pääsyn jatkokarsintaan tavoittelemaan paikkaa MM-kisoihin.

Tasapeli ja jopa tappiokin riittää lohkon kakkossijaan, jos Ukraina ei samaan aikaan voita Bosniaa vieraskentällä.

Source Link is.fi