Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_5b6e9b35f44a4f8eb8dac64bacafddc0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Iida ja Archie ovat palanneet yhteen – näin se paljastui – Uutisalue

Iida ja Archie ovat palanneet yhteen – näin se paljastui

Iidalla ja Archiella on taas rauha maassa.

Suomen puhutuin nuori pari Iida Vainio, 20, ja Archie Cruz, 31, ovat sosiaalisen median perusteella palanneet takaisin yhteen.

Kihlapari ilmoitti erostaan lokakuun loppupuolella. Vainio kertoi IS:lle olleensa niin pohjalla, ette kyennyt kommentoimaan koko eroa.

Nyt ääni kellossa on muuttunut. Vainio julkaisi lauantaina rakkaudentäyteisen kuvasarjan, jossa hän paljastaa parin olevan taas yhdessä.

– Rakastan sinua enemmän kuin mitään muuta Archie Cruz, Iida Vainio kirjoittaa Instagramissa.

Kuvakimaran yhteyteen hän lisäsi englanninkielisen sitaatin, jonka mukaan tosirakkaus kuljettaa kaksi ihmistä aina takaisin toistensa luo.

Vielä pari päivää sitten Vainio ei halunnut lainkaan kommentoida parisuhdeasioitaan. Tuoreessa haastattelussa Vainio kertoi muuttavansa lähiaikoina Tallinnaan.

– Siellä voin mennä ihan rauhassa kaikkialle, eikä pelota. Se on todella hurjaa, että joutuu pelkäämään itsensä puolesta. En ole tehnyt kenellekään mitään pahaa, niin en ymmärrä, miten voin ärsyttää ihmisiä niin paljon, että he ovat valmiita tappamaan minut, Vainio kommentoi päätöstään.

Lue lisää: Iida Vainio muuttaa ulkomaille: ”En ajatellut, että julkisuus olisi noin rankkaa ja paskaa”

IIDAN ja Archien myrskyisä suhde sai alkunsa siitä, kun sekä Cruz että Vainio osallistuivat kesällä Farmi Suomi -ohjelman kuvauksiin. Kuvausten ollessa vielä käynnissä kaksikko karkasi mystisesti Tukholmaan ja elokuun puolivälissä pari vahvisti IS:lle yllätysromanssinsa Tukholman taksista.

Alla olevalla videolla pari kertoo suhteestaan syyskuisessa haastattelussa.

Tasan viikko eteenpäin Cruz kertoi radiossa, että suhde on ohi. Kun Cruzilta kysyttiin syytä, miksei romanssi olisi voinut jatkua, hän nimesi yhdeksi syyksi sen, että Iida on 19-vuotias.

Neljä päivää myöhemmin pari ilmoitti olevansa sittenkin suhteessa. Viikon päästä he kertoivat menneensä kihloihin.

Sitten pari erosi ja palasi heti seuraavana päivänä yhteen. Tämän jälkeen kuluikin reilu kuukausi, ennen kuin viimeisin erouutinen lävähti julki, ja nyt kaksikolla on taas rauha maassa.

Source Link is.fi