Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bb3913410183cc02c6e76cfdb4fc6b8b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ilmeet valahtivat, kun Selviytyjien putoaja selvisi tylyn huijauksen jälkeen – pettynyt kisaaja latasi kameralle happaman kommentin – Uutisalue

Ilmeet valahtivat, kun Selviytyjien putoaja selvisi tylyn huijauksen jälkeen – pettynyt kisaaja latasi kameralle happaman kommentin

Selviytyjät Suomi -sarjassa nähtiin sunnuntaina kutkuttava heimoneuvosto, jonka päätteeksi pelistä putosi puulla päähän lyöty Ville ”Viki” Eerikkilä.

Pudotus tuli radiojuontajana tunnetulle Vikille täysin puskista, sillä hän oli luottanut sokkona siihen, ettei viikko toisensa jälkeen äänestetyllä Paulilla voisi enää olla jäljellä kultakolikoita. Paul oli pelastanut itsensä putoamiselta kolmella kolikolla jo kahdesti sekä napannut kaksi koskemattomuutta.

Kun koskemattomuuden voitti sunnuntain jaksossa Heikki, oli heimon suunnitelma nopeasti selvillä. He päättivät äänestää Paulia, sillä kukaan ei uskonut, että hän pystyisi enää keplottelemaan itselleen jatkopaikkaa pelissä.

Paul sai vakuutettua kaikki siitä, että hänen pelinsä olisi todella tullut päätökseensä. Hän esitti olevansa täysin murtunut siitä, että hänet äänestettäisiin kotimatkalle. Paul vetäytyi apeana rannalle ja jätti hyvästejä Selviytyjät-leirille. Hän näytteli roolinsa lopulta niin hyvin, ettei kukaan aavistanut todellista tilannetta.

Kun Paul sitten kaivoi heimoneuvostossa taskustaan kolme kolikkoa ja paljasti huijauksensa, valahtivat muiden ilmeet. He tajusivat tehneensä emämokan päätettyään antaa kaikkien äänet Paulille. Aiemmilla viikolla heimo on hajauttanut äänensä kahdelle kisaajalle varmistaakseen selustansa.

Koska suurin osa heimosta oli antanut äänensä Paulille, ratkaisivat hänen ja Eijan antamat äänet. Paul sai heimolta viisi ääntä, mutta Selviytyjistä äänestettiin ulos täysin yllätetty ja kisan ennakkosuosikkina pidetty Viki.

– En tiedä, mitä tuossa tapahtui. Sieltä löytyi taas Paulin taskusta kolme kolikkoa, millä Paul suojasi ittensä, Viki vaikeroi pudottuaan kisasta.

– Ei tässä oikein tiedä, itkeäkö vai nauraa vai mitä pitäis tehdä. Neljä kertaa Paulia yritetty saada pelistä pois sen takia, kun se on niin hemmetin kova pelaaja, Viki kertoi pudonneiden huvilalla kisasta aiemmin ulos äänestetyille Helmerille, Tuulille ja Jon-Jonille.

Vikin matka Selviytyjissä päättyi siihen, että hän uskoi sokeasti Paulin käyttäneen jo kaikki kolikkonsa.

Paulin loputon kolikkojemma sai Vikin myös turhautumaan. Hän pamauttikin happaman kommentin kameroille.

– Jos se vielä jotain kolikkoja repii, niin mä lähden seuraavalla lennolla Suomeen. Loppuu huumorintaju, Viki totesi.

Kovasta pettymyksestä huolimatta Viki kertoo Pudonneen tilityksessä olevansa tyytyväinen peliinsä.

– Tällaiselle city boylle, joka tykkää, että jalkojen alla on asvalttia ja pääsee posliinille istahtaa kerran päivässä ja näin eespäin, niin olot oli todella, todella erilaiset. En oo millään tavalla luonto- tai metsäihminen tai eräilijä tai retkeilijä tai mitään tällaista.

– Neljä viikkoa makasin laavussa ja nukuin välillä taivasalla sama t-paita päällä, kävin meressä uimassa ja riulla paskalla. Olen tosi yllättynyt ja ylpeä itsestäni. Neljä viikkoa, 28 päivää selvisin tuolla. Se on käsittämätön juttu.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin klo 19.30 Nelosella ja Ruudussa.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.