Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6c7abb72cf019221d8a9d74d4be2adb4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jaajo Linnonmaalta hillitön paljastus kouluajoiltaan – tämä asia sai teini-ikäisen Jaajon lukemaan läksynsä – Uutisalue

Jaajo Linnonmaalta hillitön paljastus kouluajoiltaan – tämä asia sai teini-ikäisen Jaajon lukemaan läksynsä

Radiojuontaja ja mediapersoona Jaajo Linnonmaa, 43, palaa ensi keväänä suomalaisten tv-katsojien olohuoneisiin suosikkisarja Diilin keulakuvana. Linnonmaa luotsaa ohjelmaa yhdessä apureidensa Noora Fagerströmin ja Toni Lähteen kanssa.

Linnonmaa antaa Instagramin puolella pienen maistiaisen tulevasta Diili-kaudesta, joka vaikuttaisi somepäivityksen mukaan liittyvän jollain tavalla koulumaailmaan. Tuoreessa Instagram-kuvassaan Linnonmaa poseeraan liitutaulun edessä kollegoidensa kanssa kuin luokanopettaja konsanaan.

Kuvan yhteydessä Linnonmaa muistelee omia kouluaikojaan ja miettii sitä, millaisia koululaisia hänen Diili-kollegansa mahtoivat aikoinaan olla. Aamulypsy-juontajan hupaisan somepäivityksen perimmäinen pointti on se, että opiskelu kannattaa aina.

– En tiedä, millaisia oppilaita Toni Lähde ja Noora Fagerström ovat nuoruudessaan olleet, mutta veikkaan, etteivät kumpikaan luokan priimuksia, Linnonmaa kirjoittaa.

– Itsehän kehittelin sen verran lisäohjelmaa ja viihdettä tunneille, että minun poistaminen luokasta oli enemmän sääntö kuin poikkeus. Aina kuitenkin löysin jotain syitä tsempata, hän jatkaa.

Päivityksen mukaan Linnonmaata motivoi ala-asteella eniten sen ajan huipputietokone Commodore 64. Siitä eteenpäin hän pärjäsi koulussa pitkälti naisten ansiosta.

Linnonmaa kertoo tsempanneensa yläasteen läpi sen tiedon valossa, että lukiossa olisi paljon tyttöjä. Lukiosta hän valmistui vain päästäkseen kauppaoppilaitoksen naisvaltaiselle matkailuluokalle, jolla oli peräti 32 naista ja vain kolme miestä.

Diili tulee jälleen keväällä 2022. Edellisen kauden tapaan Jaajo Linnonmaan rinnalla johtoryhmässä istuvat yrittäjä ja enkelisijoittaja Noora Fagerström sekä brändistrategi ja luova johtaja Toni Lähde.

Lopulta Linnonmaa valmistui matkatoimistovirkailijaksi, jonka ammattinimikettä ei ole enää olemassakaan. Radiojuontaja on kertonut aiemmin julkisuudessa, ettei ole tehnyt matkailualan töitä päivääkään elämässään.

Siitä huolimatta Linnonmaa on vakaasti sitä mieltä, että koulunkäynti kannattaa.

– Opiskelu on elämän parasta aikaa. Nauti siitä ja lopeta stressaaminen numeroista ja kirjaimista. Hanki itsellesi hyviä kavereita, Diili-juontaja kannustaa Instagramissa.

Source Link is.fi