Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_71cdd2a31aa4c3eec435678c36f9e1eb, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jada Pinkett Smithiltä hätkähdyttävä paljastus avioliitostaan Will Smithin kanssa – erossa jo vuosia – Uutisalue

Jada Pinkett Smithiltä hätkähdyttävä paljastus avioliitostaan Will Smithin kanssa – erossa jo vuosia

Jada Pinkett Smith kertoo heidän selvittävän avioliittonsa tilaa edelleen.

Näyttelijä Jada Pinkett Smith, 52, ja näyttelijä Will Smith, 55, ovat asuneet jo vuosia erillään – huolimatta siitä, että kaiken aikaa he ovat esiintyneet julkisuudessa yhtenäisenä parina, uutisoi People.

Jada kertoo avioliiton nykytilasta lokakuussa julkaistavaa Worthy-kirjaansa promoavassa haastattelussa.

– Selvittelemme sitä edelleen, hän kommentoi.

Jada kertoo, että pari oli asunut jo kuuden vuoden ajan erillään ennen helmikuun 2022 Oscar-gaalaa, jossa Will Smith löi juontaja Chris Rockia. Nyt erillään elettyjä vuosia on kertynyt siis yli seitsemän.

– Olemme tehneet todella raskasta työtä yhdessä. Meillä on syvää rakkautta toisiamme kohtaan ja aiomme selvittää, miltä se näyttää meidän kohdallamme.

Today-kanavan haastattelussa Jada puolestaan kertoo, että asumuseron lisäksi he ovat eläneet jo vuosia täysin erillisiä elämiä.

Jada kertoo heidän molempien olleen väsyneitä yrittämiseen, kun päätös tehtiin vuonna 2016.

– Luulen, että me molemmat olimme jumissa fantasioissamme siitä, millaisia uskoimme toistemme olevan.

Jada kertoo harkinneensa virallisen avioeron hakemista, mutta toistaiseksi hän ei ole pystynyt laittamaan eroa vireille.

– Lupasin, ettei tulisi koskaan olemaan syytä, joka saisi meidät hakemaan avioeroa. Me menisimme läpi minkä tahansa. En vain ole ollut valmis rikkomaan sitä lupausta, hän sanoo.

Oscar-gaalassa nähdyn välikohtauksen Jada sanoo antavansa Will Smithin käsitellä itse.

– Aion olla hänen rinnallaan, mutta annan hänen myös käsitellä tämän itse, näyttelijä sanoo Peoplelle.

Will Smith ja Jada Pinkett Smith edustivat yhdessä elokuvan ensi-illassa loppuvuodesta 2022. Kuva: Image Press Agency / Sipa USA / MVPhotos

Pari avioitui vuonna 1997 ja heillä on kaksi lasta, Jaden ja Willow. Suhde on ollut viime vuosina otsikoissa useampaan otteeseen, ja pari on kertonut järjestelyistään haastatteluissa.

Vuonna 2021 Will Smith kertoi miestenlehti GQ:n haastattelussa heidän sopineet liittonsa aikana avoimesta suhteesta.

– Meillä on ollut merkityksellisiä ja pitkiä keskusteluja siitä, millainen on täydellinen suhde. Mikä on täydellinen tapa kommunikoida pariskuntana? Smith kuvaili tuolloin.

– Suurimmaksi osaksi meidän suhteessamme olemme valinneet ajatella niin, ettei yksiavioisuus ole ainoa täydellinen tapa toteuttaa suhdetta, Smith muotoilee.

Smith sanoi haastattelussa, ettei avoin liitto välttämättä sovi kaikille.

– Olemme antaneet toisille todella paljon vapautta ja luottamusta. Uskomme, että jokaisen täytyy löytää oma tapansa toimia. Meille avioliitto ei voi olla kuin vankila, Smith totesi.

– En suosittele meidän tapaamme kaikille, mutta olemme antaneet toisillemme vapauden ja ehdottoman tuen, joka on minun mielestäni rakkauden korkein muoto, Smith sanoi.

Source Link is.fi