Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f083a6f1878e61a7598caee6c51cbd72, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Janne Katajan riipaiseva avautuminen aiheutti kommenttivyöryn – yksi viesti toistuu – Uutisalue
Banner Before Header

Janne Katajan riipaiseva avautuminen aiheutti kommenttivyöryn – yksi viesti toistuu

Kataja kertoi aiemmin tiistaina somessa esimerkiksi tyttärensä riipaisevasta kysymyksestä ja kuvaili konkurssia inhimilliseksi tragediaksi.

Näyttelijä ja juontaja Janne Kataja kertoi aiemmin tiistaina pitämässään Instagram-livessä tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy:n konkurssiin liittyvistä asioista.

Katajan ja näyttelijä Aku Hirviniemen tuotantoyhtiön hakeutumisesta konkurssiin uutisoitiin maanantaina. Kataja kertoi silloin yhtiön jättäneen vapaaehtoisen konkurssihakemuksen.

Instagram-livessään Kataja esiintyi vakavana.

Monet julkisuudesta tutut henkilöt ovat osoittaneet tukensa Katajalle, joka julkaisi livestä tallenteen.

– Todella hyvä, rohkea ja koskettava puheenvuoro. Paljon voimia ja sinä jos kuka kukoistat yrittäjänä silmänräpäyksessä mihin ikinä seuraavaksi ryhdytkään. Näyttelijänä, esiintyjänä ja taiteilijana loistat aina kaikesta huolimatta, juontaja Ellen Jokikunnas kirjoittaa.

– Voimia ihana, rohkea Janne, tsemppaa näyttelijä Anna-Maija Tuokko.

Lisäksi Katajan julkaisua ovat kommentoineet kannustavasti muun muassa toimittaja Maria Veitola, ex-kauppias Sampo Kaulanen ja uutisankkuri Kirsi Alm-Siira.

Muukin somekansa on jättänyt rohkaisevia kommenttejaan Katajalle.

– Erittäin rohkeaa avata tilannetta. Hienoa. Katse eteenpäin ja valtavasti tsemppiä, eräs kirjoittaa.

– Olet upea ja rohkea. Oot tehnyt niin paljon hyvää ja niin teet jatkossakin, toinen hehkuttaa.

Näyttelijä Pekka Strang on kommentoinut asiaa oman Instagram-tilinsä tarinat-osiossa. Hän kehuu Katajaa ja kertoo oppineensa tältä esimerkiksi positiivisuutta.

Kataja on jakanut Strangin kirjoituksen omalla Instagram-tilillään. Kaksikko näyttelee yhdessä Helsingin kaupunginteatterin Ilmasta rahaa -farssissa.

Lue lisää: Aku Hirviniemi potkittiin ulos näytelmästä, nyt puhuu teatterinjohtaja: ”Tilanne meni mahdottomaksi”

Janne Kataja ja Aku Hirviniemi perustivat Hihhihhii Oy:n parikymmentä vuotta sitten. Alkuperäinen tarkoitus oli kaksikon huumorikeikkojen myynti. Kuva: Jussi Nukari

Kataja kertoi livessään tyttärensä riipaisevasta kysymyksestä. Tytär oli konkurssista kuultuaan viestittänyt Katajalle ja kysynyt, että meneekö heiltä koti alta.

– Sanoin että ei, mutta en tiedä, olen uuden edessä.

Hän kuvaili konkurssia inhimilliseksi tragediaksi.

– Se tuntuu tosi raadolliselta, lopulliselta. Siihen liittyy paljon häpeää, koska on epäonnistunut. Liittyy paljon surua, koska moni ihminen joutuu pettymään. Liittyy vähän myös vihaa ja kiukkua, Kataja avasi omia tuntemuksiaan.

Source Link is.fi