Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_153da669e243a3d40d100bc39236dd04, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jasper Pääkkönen muistelee kuollutta ystäväänsä – Uutisalue

Jasper Pääkkönen muistelee kuollutta ystäväänsä

Jasper Pääkkönen lähettää osanottonsa ystävänsä perheelle.

Näyttelijä Jasper Pääkkönen muistelee ystäväänsä, 29-vuotiaana kuollutta toimitusjohtaja Conrad Plantingia. Pääkkönen on julkaissut Instagram-päivityksen, jonka kuvassa nähdään hymyilevät Pääkkönen ja Planting.

– Timanttinen ystävä lähti aivan liian aikaisin. Syvimmät osanottoni hänen perheelleen, Pääkkönen kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Pääkkösen päivitys on saanut runsaasti kommentteja osakseen.

Julkisuuden henkilöistä muun muassa näyttelijä Krista Kosonen, näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi ja ohjaaja Dome Karukoski ovat kommentoineet Pääkkösen päivitystä sydänemojeilla.

– Osanottoni, näyttelijä Pelle Heikkilä kirjoittaa.

Nuorena menehtynyt Planting oli urheilualalla vaikuttavan Vauhti Speed -yrityksen toimitusjohtaja. Hän oli vastannut myös rakennushankkeista Hangossa. Plantingin kuolemasta ensimmäisenä uutisoineen Kauppalehden mukaan hän menehtyi nopeasti edenneeseen sairauteen.

Pääkkönen on yksi tunnetuimmista suomalaisista näyttelijöistä. Hänet tunnetaan lisäksi yrittäjänä. Pääkkösellä on vaimonsa, malli Alexandra Escatin kanssa vuonna 2021 syntynyt lapsi. Pääkkönen ja Escat menivät naimisiin tämän vuoden toukokuussa.

Source Link is.fi