Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f7d24d378d3694f2dfeee8a5ccd5a873, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tulvavesi valtasi Oulunkylän asematunnelin Helsingissä – ”Matkustajat ottivat kengät jalasta” – Uutisalue

Tulvavesi valtasi Oulunkylän asematunnelin Helsingissä – ”Matkustajat ottivat kengät jalasta”

Päivi Pehkonen kuvailee asematunneliin muodostunutta tulvaa pahimmaksi, mitä on nähnyt 20 vuoteen Oulunkylässä asuessaan.

Oulunkylän asematunneli tulvi reippaasti maanantai-iltana.

Maanantain rankkasateet ovat aiheuttaneet tulvia esimerkiksi Helsingissä.

Helsingissä Oulunkylässä asuva Päivi Pehkonen tallensi videolle, kuinka Oulunkylän juna-aseman alikulkutunneli oli veden vallassa maanantaina kello 17 aikaan.

– Matkustajat ottivat laiturilla kengät jalasta ja käärivät lahkeet ylös, Pehkonen kertoo.

– Osa oli liikkeellä lastenrattaiden kanssa, vesi nousi lähes vaunujen tasolle. Sanoinkin yhdelle rattaiden kanssa vastaan tulleelle isälle, että asemalle ei kannata nyt mennä.

Pehkonen oli pyöräillyt aamulla töihin, mutta päätti tehdä kotimatkan junalla. Junassa näkyi olevan paljon muitakin työmatkapyöräilijöitä, hän sanoo.

– Kastuin Oulunkylän asemalta pyöräillessä polveen saakka. Kenkiä en voinut ottaa jalasta polkemisen takia, joten ne kastuivat käyttökelvottomiksi.

Vettä tulvi sisään myös tunnelin suulla olevien rakennusten pihoilta. Pehkonen muistelee, että tunneli olisi tulvinut myös viime kesänä, mutta ei näin rankasti.

– Tällaista en ole nähnyt 20 vuoteen asuessani täällä, Pehkonen sanoo.

Lue lisää:

Rankkasateet vyöryivät Suomeen: Vettä on valunut kellareihin, teillä on tulvia

Source Link yle.fi