Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2ad874e1eefd473fa2bd927edb2c1d72, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jättiyllätys! Mr. Lordi poseeraa Voguessa – paljastaa parisuhdestatuksensa – Uutisalue

Jättiyllätys! Mr. Lordi poseeraa Voguessa – paljastaa parisuhdestatuksensa

Lordin jäsenet hypistelevät kalliita luksusmerkkejä muotilehden kuvissa.

Kalliit merkkilaukut eivät ole ensimmäinen asia, minkä moni yhdistää Lordi-yhtyeen keulahahmoon Mr. Lordiin eli Tomi Putaansuuhun.

Nyt heviartisti kuitenkin yllättää poseeraamalla bändinsä kanssa Vogue Scandinavian tuoreessa numerossa. Muotilehden kuvauksissa bändi nappaa kainaloonsa muun muassa luksusmerkki Pradan laukut ja poseeraa kameralle irvistellen. Näkyä voi kuvailla yllättäväksi, jopa absurdiksi.

Miten ihmeessä hirviöt päätyivät muotilehteen?

– En tiedä yhtään. Tämä on ihan yhtä hämmentävää meille kuin sinullekin. He pyysivät. Varmaan olisi oikeasti pitänyt pyytää jotain muuta, mutta meni numerot sekaisin, Mr. Lordi naurahtaa lehden kuvauksissa Helsingissä.

Lordi-yhtye yllättää poseeraamalla Vogue Scandinaviassa. Kuva: Aleksi Jalava / IS

Kaikki kuvauksissa käytetyt laukut on valmistettu vegaanisista materiaaleista. Kuva: Aleksi Jalava / IS

Vogue Scandinavian tiedotteessa kerrotaan, että yhtyeen pyynnöstä kaikki kuvauksissa käytetyt laukut on valmistettu vegaanisista materiaaleista.

Lordi on työskennellyt jo useita vuosia yhteistyössä eläinsuojelujärjestö Petan kanssa. Yhtyeelle on tärkeää käyttää myös meikeissään ja asuissaan vegaanisia materiaaleja.

– Me kaikki olemme kovia eläinten ystäviä, ja kaikilla bändin jäsenillä on lemmikkejä, Mr. Lordi kertoo lehdelle. Hänellä itsellään on kotonaan koira ja peräti kymmenen käärmettä.

Mr. Lordin esiintymisasu painaa noin 23 kiloa. Kuva: Aleksi Jalava / IS

Mr. Lordi kertoo Ilta-Sanomille, että hänen esiintymisasunsa painaa 23 kiloa. Asun pukemiseen ja maskeeraukseen menee aikaa noin kolme tuntia. Vaikka laulaja maskeeraa itse itsensä, tarvitsee hän assistentin apua asunsa pukemiseen.

Muovisen puvun sisällä lämpötila nousee keikkojen aikana korkealle. Tukalaan kokonaisuuteen voidaan lisätä myös hien haju, jota ei pääse pakoon.

– Näitähän ei voi tietenkään pestä. Hiki haisee ja varsinkin pesemätön kumi. Siihen on kyllä tottunut, Mr. Lordi toteaa.

Laulaja kertoikin aiemmin IS:lle, että vaikka hirviöasuissa esiintyminen on toisinaan tukalaa, ei bändi ole koskaan jättänyt keikkaa väliin.

– Onhan homma helvetin kuumaa, mutta koskaan ei ole oltu niin tulisessa pätsissä, ettei olisi pystytty esiintymään. Kyse on asenteesta ja työmoraalista. On vaan jaksettava vetää. Me olemme kuitenkin miehiä emmekä mikkihiiriä, hän totesi aiemmin.

Yhtyeen esiintymisasut vaihtuvat jokaisen albumin myötä. Kuva: Aleksi Jalava / IS

Bändi uudistaa esiintymisasunsa jokaisen uuden albumin myötä.

– Lordi-hahmon pitää olla Lordi edelleen, mutta kaikki muuttuu ihan päästä varpaisiin. Tämä on varmaan jo kahdestoista variaatio, Mr. Lordi kertoo.

Myös vanhat asut pidetään tallessa. Laulaja kertoo, että asuja on esitelty näyttelyissä eri puolilla maailmaa.

Vaikka esiintymisasut ovat merkittävä osa yhtyeen brändiä, eivätkä bändin jäsenet esiinny julkisuudessa ilman maskejaan, tunnistetaan Putaansuu toisinaan kadulla ilman maskia. Harva kuitenkaan tulee juttusille asti.

– Riippuu paikasta ja tilanteesta. Kotona Rovaniemellä varmaan tunnistetaan, mutta siellä ketään ei kiinnosta. Tietenkin, jos ollaan jossain keikalla, siellä fanit tunnistavat, koska yhteys on selvä, hän miettii.

Yksityisyydestään tarkka laulaja vastaa suoraan yhteen kysymykseen.

– Onko Mr. Lordi sinkku?

– Olen parisuhteessa, hän kertoo.

Yksityisyydestään tarkka laulaja tunnistetaan toisinaan kadulla myös ilman maskiaan. Kuva: Aleksi Jalava / IS

Source Link is.fi