Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c56472b8a769d24c192c0629295719bf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Johanna Harlinin toinen lapsi syntyy pian – Renny järjesti yllätysjuhlat – Uutisalue

Johanna Harlinin toinen lapsi syntyy pian – Renny järjesti yllätysjuhlat

Johanna Harlin jakoi kuvia suloisista vauvakutsuista Instagramissa.

ELOKUVAOHJAAJA Renny Harlinin, 64, puoliso Johanna Harlin, 30, odottaa parhaillaan parin toista lasta. Johanna julkaisi sunnuntaina Instagram-tililleen otoksia hänelle järjestetyistä vauvakutsuista.

Harlinin päivityksen mukaan kyseessä oli yllätysjuhla, jonka järjestivät hänen ystävänsä ja puolisonsa.

Johanna ja Renny Harlin kertoivat aiemmin sosiaalisessa mediassa, että Johanna odottaa poikavauvaa. Harlinin jakamissa kuvissa vauvakutsujen juhlapaikka onkin koristeltu sinisillä ilmapalloilla ja muilla koristeilla. Johanna myös puki juhlaan ylleen sinisen nauhan, jossa luki, että hän on tulevan pojan äiti.

– Olen hämmästynyt näistä uskomattomista yllätysvauvakutsuista. Kiitos Miamin tyttöni ja rakkaani, että järjestitte minulle näin upean päivän. Nyt tämä äiti on valmis vauvaa varten, Johanna Harlin kirjoittaa julkaisussaan.

– Kun näen sinut ystävien, rakkauden ja ilon ympäröimänä, se on kaikki, mitä haluan sinulle joka päivä, Renny Harlin vastaa puolisolleen kuvan kommenteissa.

Johanna Harlinin jakamissa kuvissa vilahtaa myös parin Coco-tytär, joka istuu yhdessä kuvassa isänsä sylissä. Vieressä seisova Johanna pitää kiinni vatsastaan. Parin Coco-tytär syntyi vuonna 2022.

PARI ilmoitti odottavansa toista lastaan viime lokakuun lopulla. Renny Harlin kertoi asiasta Instagramin tarinat-osiossa. Lapsen laskettu aika on huhtikuussa.

He ovat puhuneet aiemmin avoimesti toiveestaan saada myös toinen yhteinen lapsi.

– Kyllä sanoisin, että totta kai se on suunnitelmissa. Joskus minulle on tullut vähän sellainen tunne, että ehkä siitä ei pitäisi puhua niin paljon julkisesti, Renny pohti.

Renny Harlinilla on myös 26-vuotias poika Luukas. Hänet nähtiin The Harlins-sarjan kolmannella kaudella.

Harlinien elämää on saatu seurata The Harlins-sarjassa. Kuva: Jouni Harala

Source Link is.fi