Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_12fc3a4ec9e49ec44dd73ef1a2186616, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jon Bon Jovin ura vaakalaudalla – Uutisalue

Jon Bon Jovin ura vaakalaudalla

Jon Bon Jovi terveysongelmat voivat vaikuttaa suosikkiartistin uraan.

Rokkitähti Jon Bon Jovi, 62, kertoo suorapuheisesti ikävästä terveysvaivastaan The Times -lehden hiljattain tekemässä haastattelussa.

Bon Jovi -rockyhtyeen keulakuvana 80-luvulta saakka loistanut laulaja kärsii äänihuulten surkastumasta.

Aihetta käsitellään myös uudessa yhtyeestä kertovassa neliosaisessa dokumenttisarjassa Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story. Huhtikuun 26. päivänä julkaistavassa ohjelmassa seurataan muun muassa, miten Jon Bon Jovi käy äänihuulten leikkauksessa ja sitä seuraavassa äänen kuntoutuksessa.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun sanon tämän: jos laulaminen ei enää suju, enkä voi olla se mies, joka joskus olin…sitten se on ohi, hän sanoo The Timesille.

Jon Bon Jovi ja hänen vaimonsa Dorithea kuvattuna yhdessä vuonna 2021. Kuva: Sipa USA / ddp USA / MVPhotos

Jon Bon Jovi tarkentaa, että hän haluaa nimenomaan esiintyä keikoilla. Laulajan mukaan hänen suurin huolensa tällä hetkellä on se, että hän unohtaa laulamisen taidon.

– Olisin musertunut, jos en enää voisi laulaa livenä, hän sanoo The Timesille.

– Studiossa olemisen ja kiertueella olemisen välillä on suuri ero.

– Olemme juuri äänittäneet uuden albumin ja käyn lauluterapiassa joka päivä. Mutta haluan esiintyä kaksi ja puoli tuntia illassa, neljänä iltana viikossa. Tiedän kuinka hyvä voin olla, hän sanoo ja harmittelee sitä, jos keikkailu ei enää onnistuisikaan.

Samassa haastattelussa Jon Bon Jovi kommentoi myös suhdettaan vaimoonsa Dorotheaan. Kaksikko on pitänyt yhtä jo yli kolme vuosikymmentä.

Bon Jovi itse tutustui Dorotheaan jo nuorena. He tapasivat lukioikäisinä ja menivät naimisiin vuonna 1989, jolloin Bon Jovi oli 27-vuotias. Parilla on myös neljä lasta.

Laulajan mielestä pitkä avioliitto rokkimaailmassa ei ole niin ihmeellinen asia.

Bono on ollut naimisissa Alin Hewsonin kanssa yhtä kauan, Bruce Springsteen on ollut naimisissa Pattin Scialfan kanssa melkein yhtä kauan. En ole ainoa, hän vertailee.

Oman vaimonsa Jon Bon Jovi tapasi koulun historian tunnilla.

– Hän istui vieressäni. Olemme samasta paikasta ja saman ikäisiä. Hän oli kanssani, kun en ollut vielä mitään. Lähdimme tälle matkalle yhdessä, rokkari kertoo The Timesille.

Viime vuonna laulajan perheessä kuultiin myös uusia rakkausuutisia.

Bon Jovin neljästä lapsesta toiseksi nuorin, 21-vuotias Jake Bongiovi, kihlautui viime vuoden keväällä naisystävänsä Millie Bobby Brownin, 20, kanssa. Julkisuudessa ihmetystä herätti kihlaparin nykypäivän mittapuulla nuori ikä, mutta Bon Jovi ei ollut asiasta moksiskaan.

Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea ja Jon Bon Jovi yhteiskuvassa. Kuva: Starmax

Andy Cohenin radio-ohjelmassa vieraillessaan rokkari paljasti, että Jake ei suinkaan ollut perheen ainoa alttarille asteleva, vaan myös hänen kaksi vanhempaa sisarustaan ovat samalla tiellä. Kun juontaja tiedusteli Bon Jovilta, onko hän isänä huolissaan, kertoi rokkari tukevansa poikansa ratkaisua.

Source Link is.fi