Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_879cd7a367a2e3fa719d316a78dde1bd, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Joni Hesselgren aiheuttaa hämmennystä Thaimaassa – Iida Ketola ei voi pidätellä reaktiotaan – Uutisalue

Joni Hesselgren aiheuttaa hämmennystä Thaimaassa – Iida Ketola ei voi pidätellä reaktiotaan

Viidakon tähdet alkaa yllätystehtävällä, kun kilpailijoiden on purettava matkalaukkunsa ja pakattava rinkkansa. Erityisesti Joni Hesslegrenin rinkantäytteeksi päätyvä jättikokoinen peili saa aikaan reaktioita.

Takavuosien realityohjelma Viidakon tähdet palaa televisioon maanantaina. Joukko sometähtiä ja julkisuudesta tuttuja kasvoja lähtevät Thaimaan viidakkoon ottamaan toisistaan mittaa ja keräämään rahapottia erilaisissa tehtävissä.

Kilpailijat kohtaavat heti kättelyssä yllätyksen, kun jokainen saa tehtäväkseen purkaa matkalaukuistaan vain välttämättömät tavarat rinkkoihin.

Aikaa matkatavaroiden karsimiselle on viisi minuuttia. Tehtävä aiheuttaa kisaajissa erilaisia reaktioita aina paniikista hysteeriseen nauruun.

Erityisesti huomiota herättää somevaikuttaja Joni Hesselgren, joka päättää alkaa survoa rinkkaansa suurta peiliä.

– Siis miten tää toimii? Mä otan mun peilin mukaan! Hesslegren huutaa.

Mediapersoona Iida Ketola repeää heti kovaääniseen nauruun. Hesselgren perustelee valintaansa suorasukaisesti.

– Pakkasin mukaan peilin, mistä pystyy kattoo outfitin, meikin ja hiukset, herrajumala, Hesselgren täräyttää.

Ketola kertoo, ettei hän ole hetkeen tavannut hulvattomampaa ihmistä kuin Hesselgren.

– Mä en oo tiennyt et mä kärsin virtsankarkailusta ennen kuin mä tapasin Joni Hesselgrenin, koska hän on niin hauska et mun on vaikee pidättää pissaa hänen seurassaan, Ketola nauraa.

Viidakon tähdet joutuvat vaihtamaan matkalaukut rinkkoihin. Kuva: Discovery

Viidakon tähdet näki päivänvalon ensimmäistä kertaa vuonna 2012, jolloin sarja tunnettiin nimellä Viidakon tähtöset. Ensimmäisen kauden voitti Anni Uusivirta, toisen kauden Sabina Särkkä ja kolmannen Amanda Harkimo.

Nyt päivitetyssä ohjelmassa puolet kisaajista ovat miehiä. Kisaajina nähdään toimittaja-kirjailija Mona Bling, somevaikuttaja Joni Hesselgren, artisti Jaanika ”Janely” Leino, tubettaja Jesse Sarkkinen, DJ ja tosi-tv-veteraani Amanda Harkimo, malli ja mediapersoona Kelly Kalonji, sisällöntuottaja Ibrahim ”Iba” Manza, tosi-tv-tähti Henrik ”Henkka” Mykrä sekä mediapersoonat Iida Ketola ja Jeffrey Lawman.

Lue lisää: Iida Ketola ei voinut pitää yhteyttä Janne-kumppaniinsa – tv-kuvausten jälkeen häntä odotti todellinen yllätys

Viidakon tähdet TV5-kanavalla maanantaina klo 21, katsottavissa myös discovery+-palvelussa.

Source Link is.fi