Jukka Poika laittoi talonsa myyntiin – esitteli hulppeaa kotiaan vasta hetki sitten televisiossa

Muusikko Jukka Poika myy Turun Kakskerrassa sijaitsevaa kotitaloaan, jonka hän perheensä kanssa itse suunnitteli ja rakennutti vuonna 2016.

Myytävä kohde koostuu kahdesta rinnakkaisesta asunnosta, joista toisen koko on 201 neliömetriä ja toisen 49 neliömetriä. Lisäksi tontilla on 66 neliön kokoinen kahden auton autotalli.

Jukka Pojan myynnissä oleva koti on metsän ympäröimä.

Molemmissa asunnoissa on omat terassialueensa ja pääasunnossa lisäksi oma parveke metsämaisemalla. Takapihalla on iso terassialue, palju ja aurinkopergola.

Talo sijaitsee myynti-ilmoituksen mukaan metsäisen tien päässä 7 532 neliömetrin tontilla. Hintaa koko komeudella on 849 000 euroa.

Asunnosta avautuu ikkunoita joka suuntaan. Ikkunan takana komeilee jylhä metsämaisema.

Jukka Poika esitteli vasta vähän aikaa sitten televisiossa nähdyssä MTV3:n Suomen kaunein koti -ohjelman erikoisjaksossa kotiaan. Jaksossa kävi muun muassa ilmi, että hän on tehnyt autotallirakennuksesta itselleen studion.

Jukka Poika asuu vaimonsa Teijan ja heidän kaksivuotiaan Esko-poikansa kanssa isommassa 200 neliön pääasunnossa. Teijan äiti puolestaan asuu pienemmässä 49 neliön asunnossa.

Pääasunnossa on tilava parvi.

– Mun mielestä tästä kodista tekee kauniin luonnon läsnäolo, ja osittain myös se kontrasti, kun tämä rakennelma on niin pelkistetty ja luonto rönsyää niin kovasti tuossa ikkunan takana, Jukka Poika kertoo jaksossa.

Asunnossa on betonilattia, joka oli yksi pariskunnan ehdottomista toiveista taloa rakennettaessa.

Ilta-Sanomat ei tavoittanut Jukka Poikaa kommentoimaan asuntokauppojaan. Hän kertoo Iltalehdelle, että pariskunta haaveilee tällä hetkellä kaupunkimaisesta asumisesta ja aikoo muuttaa lähemmäs palveluita. He ovat jo ehtineet etsiä uutta kotia Turun seudulta.

– Jos sais leikkipuiston nurkan taakse niin se ois mahtavaa, Jukka Poika kommentoi Iltalehdelle.

Tilavassa avokeittiössä mahtuu kokkailemaan lähellä luontoa.

Saunaosasto on sekä tyylikäs että tilava.

Jukka Pojan Teija-vaimon äiti asuu pienemmässä 49 neliön kakkosasunnossa, jota Jukka Poika nimittää ”mummin siiveksi”.

Source Link is.fi