Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_88e3b9bf4fd5570df426201f3ae716e4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Justin Bieberin kaksoisolento hämmensi Helsingissä – fanit jonottivat kuviin supertähdeksi luulemansa ranskalaismiehen kanssa – Uutisalue

Justin Bieberin kaksoisolento hämmensi Helsingissä – fanit jonottivat kuviin supertähdeksi luulemansa ranskalaismiehen kanssa

Suomenlinnassa asuva suomalainen valokuvaaja Dorit Salutskij latasi keskiviikkona 10. elokuuta sosiaaliseen mediaan valokuvan, jossa hän poseeraa kanadalaistähti Justin Bieberin näköisen henkilön kanssa.

Huumorimielessä Dorit merkitsi kuvaan Suomessa edellisiltana esiintyneen oikean Justinin – vaikka hän tiesi, ettei tämä oikeasti ollut kuvassa.

– Hän oli aidon Justinin näköinen, mutta tavallaan yhtälönä ei toimi, että tuon tason tähti olisi Suomenlinnassa ilman turvamiehiä, Dorit kertoo nauraen.

Valokuvaaja Dorit tiesi ottaessaan kuvaa, ettei kyseessä ollut aito Justin Bieber.

Kyseessä on kanadalaistähden sijaan ranskalaistaustainen Dylan Desclos, joka on jo pitkään imitoinut Bieberin pukeutumistyyliä ja kiertänyt tämän perässä eri maissa. Instagramissaan hän tituleeraa olevansa Justin Bieberin kaksoisolento.

Kyseinen kaksoisolento istui kolmen naisen kanssa Suomenlinnan puiston penkillä. Päällään hänellä oli vaaleanpunaiset housut, kuten Justinilla oli edellisen illan esityksessään.

– Jos olisi oikeasti joku maailmanluokan tähti, niin tuskin tulisi eilisessä esiintymisasussa pyörimään, Dorit muistelee huvittuneena tilannetta.

Seurue hengaili rennosti ja huolettomasti piknik-henkisesti. Kädessään Justinin kaksoisolennolla oli vaatimattomasti kaupan muovikassi.

– Hän oli todella tavallinen, he vain istuivat puiston penkillä, mutta oli hän kuitenkin näyttävän näköinen, koska hänellä oli sama asu, joka Justinilla oli keikalla.

Pian Justin Bieberin näköisen henkilön ympärille kuitenkin ilmestyi nuoria tyttöjä. Silloin Doritkin ajatteli, että voisi pyytää yhteiskuvaa.

– Menin siihen, että terve ja kysyin onko hän Justin Bieber. Hän sanoi että ei, vain look-alike guy, Dorit kertoo.

Pian useampia nuoria tyttöjä saapui ottamaan kuvaa ”Justin Bieberin” kanssa. Dorit uskoo, että tytöt luulivat kyseessä olevan ihan oikea kanadalaistähti.

– Tavallaan jos se antaa iloa jollekin, että voi fiilistellä Justin Bieberin käyneen Suomenlinnassa. Mutta toisaalta kyllähän niille pikkutytöille tulee aika huijattu olo, Dorit pohtii.

Dorit ei käynyt ranskalaismiehen kanssa sen pidempää keskustelua, mitä kuvan ottamiseen meni.

– Se oli todella koominen tilanne, sitten vain toivotimme hauskaa vierailua Suomenlinnassa.

Ladattuaan kuvan Instagramiin Dorit on saanut kymmenittäin viestejä. Osa kommentoijista ei ollut aivan varmoja, ymmärsikö Dorit kyseessä olevan väärä henkilö.

– Tämä on mielestäni ihan maailman hauskin asia, lähti kunnon pöhinä päälle, hän nauraa.

Ilta-Sanomien tavoittama kaksoisolento Dylan kertoo aloittaneensa Justin Bieberin kaksoisolentona esiintymisen jo vuosia sitten. Halu lähti hänen mukaansa Ranskassa Lillen kaupungissa pidettyjen festivaalien jälkeen, jossa Justin Bieber oli esiintymässä.

– Siellä otin yhteiskuvia satojen ihmisten kanssa. Siitä se oikeastaan alkoi, hän kertoo.

Dylanin mukaan ihmiset saattavat jopa itkeä tavatessaan hänet, todennäköisesti luullessaan hänen olevan oikeasti Justin Bieber.

– Kerron kyllä ihmisille, että en ole oikeasti hän, Dylan vakuuttaa.

Vuonna 2021 Dylan perusti Youtube-kanavan, jonne hän imitoi Justin Bieberin musiikkivideoita. The Team Jaydy -nimellä kulkeva kokoonpano myös esiintyy Dylanin mukaan eri paikoissa.

– Kyllä minulle maksetaan esiintymisestä, hän kertoo.

Esityksestä riippuen Dylanille itselleen maksetaan 350–600 euroa, tanssijoille taas 200–250 euroa. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, kuinka kauan esitykset kestävät.

Source Link is.fi