Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_584b06787f6086bb3e668a31e289bec8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kasperi Kapaselta armoton avautuminen – Uutisalue

Kasperi Kapaselta armoton avautuminen

Kasperi Kapanen ruoskii itseään.

NHL-jääkiekkoilija Kasperi Kapanen, 27, arvioi kuluvan kauden suorituksiaan rehdillä ja itsekriittisellä otteella.

Kapanen teki maalin, kun hänen edustamansa St. Louis Blues päihitti kotikaukalossaan Seattle Krakenin 4–1. Kokonaiskuvassa Kapanen kuitenkin kokee kautensa sujuneen mollivoittoisesti.

– Tämä on ollut pettymys. Tämä on ollut luultavasti yksi huonoimmista kausistani ammattilaisena. On ollut rankkaa, mutta olen yrittänyt pysyä positiivisena, Kapanen sanoi toimittajien haastatteluringissä.

Kapaselle on kirjattu tällä kaudella 72 NHL:n runkosarjaottelussa 6+16=22 tehopistettä ja plusmiinussaldo -4.

– En ole tehnyt maaleja ja saanut aikaan niin paljon pisteitä kuin olisin halunnut. Olen silti yrittänyt pelata oikealla tavalla ja yritteliäästi. Olen yrittänyt antaa kaikkeni kaukalossa.

– On ollut rankkaa, kun en ole tietyllä tavalla päässyt parhaalle tasolleni. Tuntuu vähän siltä, että olen pettänyt joukkueen, Kapanen tilitti.

Kapasen nykyinen sopimus St. Louis Bluesin kanssa päättyy tähän kauteen.

Source Link is.fi