Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_059882e175e085982006f5ec62209c9f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Katso traileri: Suoratoistojätti julkaisee ensimmäisen pohjoismaisen sarjansa – päätähtenä suomalainen – Uutisalue

Katso traileri: Suoratoistojätti julkaisee ensimmäisen pohjoismaisen sarjansa – päätähtenä suomalainen

Koodinimi: Annika -sarjaa tähdittää vaasalaislähtöinen Sannah Nedergård. Sarjan on ohjannut Antti-Jussi Annila.

Suoratoistopalvelu SkyShowtime julkisti tänään maanantaina ensimmäisen pohjoismaisen alkuperäissarjansa.

Se kantaa nimeä Koodinimi: Annika. Nordic noir -tyylisuunnan edustajaksi kuvattu teos on suomalaisittain mielenkiintoinen monin tavoin, sillä sekä sen taustalta että tähtirooleista löytyy kotimaisia tekijöitä.

Sarjan on ohjannut Antti-Jussi Annila, jonka aiempiin teoksiin lukeutuvat Ikitie-elokuva sekä Rauhantekijä-tv-sarja. Koodinimi: Annikan pääosaa näyttelee suomalaisnäyttelijä Sannah Nedergård, jonka roolihahmo on rikostutkija Emma Haka.

– Koekuvasimme lähes 30 näyttelijää etsiessämme sitä täydellistä Emmaa. Sannahissa yhdistyi kaikki – erinomainen suomen ja ruotsin kielen taito yhdistettynä koskettavaan herkkyyteen ja kykyyn operoida uskottavasti määrätietoisena undercover-poliisina, sarjan vastaava tuottaja Mia Ylönen kertoo.

Nedergårdin ohella sarjassa nähdään mukana suomalaisnäyttelijöistä myös Pekka Strang sekä Miro Lopperi.

Katso elokuvan traileri alta tai tästä:

Sarjan ensimmäinen jakso julkaistaan 30. syyskuuta yksinoikeudella suoratoistopalvelussa. Julkaisupäivän jälkeen uusi jakso julkaistaan viikoittain.

Koodinimi: Annika on saanut tukea Suomen elokuvasäätiöltä ja EU:lta. Lisäksi tuotanto on saanut Business Finlandin AV-tuotantokannustimen rahoitusta.

Source Link is.fi