Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e1c836c1d472c5130349b11e7979cc15, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kevin Costnerin vaimo pettyi – tuomari tyrmäsi päätä huimaavat elatus­maksuvaatimukset – Uutisalue

Kevin Costnerin vaimo pettyi – tuomari tyrmäsi päätä huimaavat elatus­maksuvaatimukset

Hollywood-suuruus joutuu pulittamaan pitkän pennin, mutta ei lähelläkään niin paljoa, kuin hänen pian entinen vaimonsa vaati.

NÄYTTELIJÄSUURUUS Kevin Costner, 68, ei joudu taipumaan vaimonsa huimaaviin elatusmaksuvaatimuksiin.

Costnerin ja Christine Baumgartnerin, 49, erosta linjaava tuomari päätti viikonloppuna, että Costner joutuu pulittamaan pian entiselle vaimolleen 63 209 dollaria kuussa parin kolmea lasta varten, kertoo Mirror.

Määrä voi kuulostaa hirvittävän korkealta, mutta Costner todennäköisesti huokaisee silti helpotuksesta.

Costner oli nimittäin määrätty alkujaan maksamaan samaisia maksuja väliaikaisella päätöksellä 129 000 dollaria kuussa. Tuo ei Baumgartnerille riittänyt, vaan hän on prosessin aikana vaatinut väitetysti summia 175 057 dollarista kuussa aina 248 000 dollariin kuussa asti.

Lukuisten amerikkalaismedioiden perusteella Costnerin lakimiehet olivat tarjonneet noin 60 000 dollaria kuussa. Nyt saatu päätös lienee Hollywood-tähdelle mieluisimmasta päästä.

Vaatimuksiaan Baumgartner perusteli sillä, että hän tarvitsee lisää rahaa hankkiakseen nykyistä elämäntyyliään vastaavan asumuksen lapsille. Tuomarin näkemys oli selvästi toinen.

Kevin Costner joutuu maksamaan pitkän pennin elatusmaksuissa, mutta hän on tuskin tyytymätön tuomarin päätökseen. Kuva: Javier Rojas

Costnerin ja Baumgartnerin riitainen ero on pyörinyt otsikoissa toukokuusta saakka.

Nyt käydyssä oikeuskiistassa on ehditty nähdä menneiden viikkojen aikana erikoisia hetkiä ja kuulla rajujakin syytöksiä. Viime viikolla oikeudessa kiisteltiin siitä, onko Costner muun muassa pettänyt puolisoaan.

Väite perustuu huhuihin, joiden mukaan Costner olisi pettänyt vaimoaan Yellowstone-sarjan kuvauksissa. Asia nousi esiin, kun Baumgartnerin edustajat vaativat Costnerin paljastamaan ”kaikki asiakirjat, kuitit ja laskut” liittyen näyttelijän väitettyyn syrjähyppyyn.

– Vastaajalla ei ole asiakirjoja ”avioliiton ulkopuolisista romanttisista suhteista”, sillä hän ei ole sellaisiin osallistunut, Costnerin edustajat kertovat Foxin mukaan.

Kyyneliltäkään ei ole säästetty. Daily Mail kertoi perjantaina, että Baumgartner murtui itkuun kesken todistusvuoronsa oikeussalissa. Baumgartner on kuvaillut oikeudessa perheen leveää elämäntyyliä runsain sanoin ja mitä ilmeisemmin siitä luopuminen on hänelle myös kipeä paikka.

Suurin kiistan aihe on ollut juuri parin asumisjärjestelyt. Costner omistaa lukuisia kiinteistöjä, joiden yhteenlaskettu arvo liikkuu sadoissa miljoonissa dollareissa. Pelkästään perheen koti Kaliforniassa on arvoltaan yli 175 miljoonaa dollaria.

KEVIN COSTNER tunnetaan muun muassa elokuvista JFK – Avoin tapaus, Waterworld, Lahjomattomat ja Tanssii susien kanssa. Näistä viimeksi mainittu on myös Costnerin ohjaus, joka toi hänelle myös parhaan ohjauksen ja elokuvan Oscarin. Christine Baumgartner tunnetaan taasen laukkusuunnittelijana.

Parilla on lapset Cayden, 15, Hayes, 14, ja Grace, 12. Costnerilla on myös kolme vuosina 1984–88 syntynyttä aikuista lasta avioliitosta näyttelijä Cindy Silvan kanssa sekä yksi vuonna 1996 syntynyt lapsi parisuhteesta näyttelijä Bridget Rooneyn kanssa.

Source Link is.fi