Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_98f1535b5bc9eae69b8eba6d4982a828, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kiehtova ja erikoinen jännäri palaa ruutuun Ylellä: ”Täydet pojot täältä!” – Uutisalue

Kiehtova ja erikoinen jännäri palaa ruutuun Ylellä: ”Täydet pojot täältä!”

Mukaansatempaava brittiläinen scifisarja ravistelee taas ihmisen käsityskyvyn rajoja.

Tv-lehti arvioi: Brittiläinen scifitrilleri The Lazarus Project jatkuu täydellä vauhdilla.

Ensimmäisellä tuotantokaudella George (Paapa Essiedu) rekrytoitiin salaperäiseen Lazarus-ryhmään, jonka tehtävänä on estää katastrofeja palaamalla aikasilmukoissa edeltäviin tapahtumiin korjaamaan vääryydet.

George liittyi porukkaan, mutta maailman­pelastamisen ja agenttitouhun sijaan häntä motivoi puolisonsa Sarahin kuoleman peruminen. Siinä sivussa pyssyt paukkuivat, pommit räjähtivät, ja ihmiskunnan tulevaisuus oli vaakalaudalla.

Toisella kaudella Sarah (Charly Clive) on viimein elävien kirjoissa, mutta yhteinen elämä ei jatku ilman ongelmia. Yhteisen huomisen ohella koko ihmiskunnan kohtalo on jälleen uhattuna.

Lazaruslaiset saavat selville, että ryhmä tiedemiehiä on kehittänyt tulevaisuutta uhkaavan aikakoneen, joka tekee aikasilmukkaseikkailusta entistä kiharaisempaa.

Sen myötä George, Sarah ja kumppanit elävät todellisuudessa, jossa aika nollaantuu aina kolmen viikon välein.

George (Paapa Essiedu) rekrytoitiin sarjan ensimmäisellä kaudella salaperäiseen Lazarus-ryhmään, jonka tehtävänä on estää katastrofeja palaamalla aikasilmukoissa edeltäviin tapahtumiin.

Kakkoskausi ei anna sijaa tyhjäkäynnille, vaan se tempaisee mukaansa heti ensimmäisestä jaksosta.

Pääkäsikirjoittaja Joe Barton onnistuu edelleen pitämään tasapainossa sekä monimutkaiset aikamatkustuskuviot että suoraviivaisemman toiminnan.

Häpeilemättömän viihdyttävässä sarjassa on onnistuttu monessa asiassa.

Kuten ykköskaudella, myös nyt tunnelman tiivistyessä tekijöillä on pokkaa ottaa hieman jalkaa kaasulta: henkilöhahmot sujauttelevat sinne tänne piikikkäitä kommentteja ja kevennyksiä.

Huumori ei vesitä jännitystä, vaan antaa katsojalle hengähdystaukoja kaiken toiminnan keskellä.

Suomalaisfanit kehuvat sarjaa Yle Areenan Facebook-sivuilla:

– Täydet pojot täältä!

– Komea, kahjo, koukuttava ja vielä vähän kesken.

– Viisi tähteä!

The Lazarus Project torstaina 28.3. TV2:lla kello 22.00 & Yle Areenassa.

Source Link is.fi