Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d3558fa25d2e427754bf80d8f87037ff, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Suomalaistähden joukkueessa kuohuu – valmentaja seurusteli pelaajan kanssa, sai potkut – Uutisalue

Suomalaistähden joukkueessa kuohuu – valmentaja seurusteli pelaajan kanssa, sai potkut

Helmarien Jutta Rantalan seurajoukkue vaihtaa valmentajaa.

Englannin Naisten Superliigassa pelaava jalkapalloseura Leicester on antanut potkut päävalmentajalleen Willie Kirkille, koska tämän on katsottu seurustelleen joukkueen pelaajan kanssa. Asiasta uutisoi The Guardian.

Kirk, 45, hyllytettiin maaliskuun alussa, kun seura alkoi tutkia hänen mahdollista suhdettaan pelaajan kanssa. Tutkinnan päätteeksi Kirk sai potkut.

Kirk saapui Leicesteriin heinäkuussa 2022 jalkapallotoimien johtajaksi. Hänestä tuli päävalmentaja neljä kuukautta myöhemmin, kun Lydia Bedford jätti tehtävän.

Leicesteriä luotsaavat väliaikaisesti apuvalmentaja Jennifer Foster ja valmennusryhmään kuuluva Stephen Kirby.

Leicesterissä pelaa Suomen maajoukkueestakin tuttu hyökkääjä Jutta Rantala. 24-vuotias Helmarien vakiokasvo on seurajoukkueensa paras maalintekijä tehtyään kuusi maalia 17 sarjaottelussa. Hänellä on myös eniten maalin johtaneita syöttöjä (4).

Tuore tapaus oli toinen kerta tänä vuonna, kun naisten joukkueen päävalmentaja saa Englannissa potkut siksi, että tämän on todettu seurustelleen valmentamansa pelaajan kanssa. Helmikuun alussa Mestaruussarjassa pelaava Sheffield United heitti pihalle valmentajansa Jonathan Morganin samasta syystä.

Source Link is.fi