Banner Before Header

Kim Kardashian ja Pete Davidson: Ero!

TOSI-TV-TÄHTI Kim Kardashian, 41, ja näyttelijä-koomikko Pete Davidson, 28, ovat eronneet aiemmin tällä viikolla ja aikovat jatkaa matkaa vain ystävinä, tiedottavat useat amerikkalaismediat. Pari ehti olla yhdessä noin yhdeksän kuukauden ajan.

Kardashian ja Davidson alkoivat seurustelemaan viime vuoden lokakuussa. Kaksikon suhde sai alkunsa, kun Kardashian vieraili Davidsonin luotsaamassa Saturday Night Live -ohjelmassa, jossa he vaihtoivat suudelman osana sketsiä.

Lue lisää: Kim Kardashian, 41, vahvisti seurustelevansa Saturday Night Live -ohjelmasta tutun koomikon Pete Davidsonin, 28, kanssa

Lue lisää: Nyt se on virallista! Pete Davidson kutsui Kim Kardashiania julkisesti tyttöystäväkseen

– Osasyy siihen, miksi he erosivat, johtui heidän kiireisistä aikatauluistaan. He molemmat matkustavat koko ajan ja se oli vaikeaa, sisäpiiriläinen kertoo muun muassa People-lehdelle.

Davidson on ollut jo pitkään kiinni Wizards!-elokuvan kuvauksissa Australiassa, missä Kardashiankin on nähty vierailleen lemmenlomalla viimeksi heinäkuun puolella.

DAVIDSON oli Kasdashianin ensimmäinen kumppani sen jälkeen, kun tämä haki avioeroa miehestään Kanye Westistä viime vuoden helmikuussa. Avioeroprosessi on edelleen kesken, ja tällä viikolla Kanyen viides avioerolakimies vetäytyi tapauksesta.

– Kun erosimme, se liittyi lopulta yhteen asiaan: hänen luonteeseensa. Se kuulostaa ilkeältä, mutta ihmiset aina sanovat, että vitsien takana on totuutta. Ja minä yritän olla aina mahdollisimman aito, Kardashian kommentoi avioeroaan viime vuonna.

Kardashian ja West ehtivät olla naimisissa lähes seitsemän vuoden ajan. Heillä on neljä yhteistä lasta: 9-vuotias North, 6-vuotias Saint, 4-vuotias Chicago ja 3-vuotias Psalm.

Davidson on aiemmin seurustellut Bridgerton-sarjasta tutun Phoebe Dynevorin kanssa. Hän on ollut myös kihloissa poptähti Ariana Granden kanssa.

Source Link is.fi