Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_07d8209a13e4fa84cae64e7f48abf6d0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kirsi Alm-Siira teki heräteostoksen Lidlistä – pian Twitteriin ilmestyi paljonpuhuva päivitys – Uutisalue

Kirsi Alm-Siira teki heräteostoksen Lidlistä – pian Twitteriin ilmestyi paljonpuhuva päivitys

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira paljasti Twitterissä ostaneensa kauppareissulla parinkymmenen euron arvoisen heräteostoksen.

– Koska kuva kertoo niin paljon enemmän kuin sanat, kerron tämän ihan vain näin: Ostin Lidlistä koiran trimmausvälineet, Alm-Siira kertoi vitsikkäästi Twitterissä.

Alm-Siiran perheessä on alle vuoden ikäinen koiranpentu, jonka uutisankkuri esitteli Instagram-tilillään viime keväänä. Pörröinen koiranpentu hurmasi heti Alm-Siiran seuraajat, ja hän on silloin tällöin jakanut somessa kuvia koirastaan.

Alm-Siiran Twitter-seuraajat toivottivat uutisankkurille onnea trimmausyritykseen.

– Sitten vaan taitoa, kärsivällisyyttä ja yhteistyöhenkeä, eräs kommentoija totesi.

– Kuva olisi siis jo kertonut liikaakin. Ymmärrän. Voimia, toinen jatkoi.

– Uskallatko kuvaa laittaa, kun olet niitä ensimmäisen kerran kohteeseen käyttänyt, kolmas kyseli.

Kuvaa ei kuitenkaan kuulunut, sillä Alm-Siiran heräteostos ei ollut ilmeisesti ollut karvaturrin mieleen. Pian Alm-Siiran tilille ilmestyi päivitys, jossa hän oli valmis luopumaan trimmausvälineistä välittömästi.

Siitä päätellen koiran trimmaushetki ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan, vaan karvainen perheenjäsen oli päättänyt, ettei välineitä enää tarvita.

– Juuh, elikkäs. Tohon edelliseen tviittiin liittyen…Annetaan koiran trimmaussetti, ihan mihin tahansa kotitalouteen. Nouto Hki, Punavuori. Tai venaas…Voidaan myös postittaa. Terv. Heli 8 kk, Alm-Siira kirjoitti Twitterissä.

Vastaukseksi Alm-Siira sai huvittuneita kommentteja ja häntä kehotettiin viemään koira trimmauksen taitavan ammattilaisen luo.

Source Link is.fi