Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_5181dee234c486ff8a56cf4894ff09a2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kissille kävi kiusallinen moka keikan päätteeksi – kuva tilanteesta lähti leviämään kulovalkean tavoin – Uutisalue

Kissille kävi kiusallinen moka keikan päätteeksi – kuva tilanteesta lähti leviämään kulovalkean tavoin

Rock-yhtye Kissille kävi nolo moka Itävallan-keikallaan sunnuntaina. Konserttinsa päätteeksi yhtye nimittäin kiitti paikallisia fanejaan taustalle heijastetulla kuvalla, jossa luki englanniksi: ”Kiss rakastaa teitä Wien”.

Tyylikkäät terveiset oli kruunattu lipun värein. Mutta minkä lipun? Ei ainakaan Itävallan, vaan Australian.

Virhe juontanee juurensa maiden englanninkielisiin nimiin, jotka ainakin urheilukilpailuja seuranneille ovat tulleet tutuiksi. Itävalta nimittäin tunnetaan englannin kielessä nimellä Austria.

Maiden liput eivät sen sijaan muistuta likimainkaan toisiaan. Itävallan lipussa on punaisia ja valkoisia raitoja, Australian lipussa taas on sinisellä pohjalla Britannian lippu ja tähtiä.

Ei mennyt aikaakaan, kun kömmähdys levisi kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa, ja vääräleuat pääsivät vauhtiin. Useimpia moka huvitti.

– Kiitos KISS, uskomattomasta show’sta, ja siitä, että toitte kengurut takaisin Wieniin, Australiaan, eräs kommentoi Independent-lehden mukaan.

Hiljattain Suomessakin vieraillut Kiss ei ole toistaiseksi kommentoinut kömmähdystään.

Kerta ei ole ensimmäinen, kun bändillä on vaikeuksia paikannimien kanssa. Vuonna 2019 Yhdysvaltain-kiertueellaan he kirjoittivat kiertuepaitoihinsa Cincinnatin kaupungin väärin muotoon Cincinnatti.

Source Link is.fi