Banner Before Header

Kiti Kokkonen peruu puheensa Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta – pistää erheen väsymyksen piikkiin

Tanssistudiolle tanssiparinsa Marko Keräsen kanssa saapunut Kiti Kokkonen putosi viikko sitten Tanssii tähtien kanssa -kisasta, ja totesi tuolloin, että putoaminen oli helpotus. Nyt tunnelma on täysin toinen.

– Nyt on alkanut harmittaa, että putosimme niin varhain kisasta. Olen toipunut väsymyksestä ja saanut uutta energiaa, joten katson tilannetta uudella tavalla. Olisin halunnut vielä jatkaa, Kokkonen sanoo.

Kun Kokkoselta udeltiin hänen tunnelmiaan heti pudotuksen jälkeen, näyttelijätähden vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä.

– En tiedä saako näin edes sanoa, mutta olen huojentunut, Kokkonen täräytti viikko sitten suorassa lähetyksessä.

Heti lähetyksen jälkeen Kokkonen myönsi Ilta-Sanomille olevansa lopen uupunut. Tähden mukaan hänellä ei ole koskaan ollut työrupeamaa, joka olisi fyysisesti näin raskas.

Lue lisää: Kiti Kokkonen paljastaa todelliset tunteensa Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta –  sanoo suoraan, että kisa oli hänelle liikaa

Kiti ja Marko olivat yksi yleisön suosikkipareista.

Näyttelijän mukaan hänen väsymyksensä johtui pitkään jatkuneesta flunssasta ja samanaikaisesta Juhlakunnossa-revyyn ensi-illasta.

– En vain jaksanut mitään, kun olin pitkään kipeänä, hän sanoo nyt.

Tänään hän nauttii illasta yhdessä revyykollega Krisse Salmisen ja Miitta Sorvalin kanssa.

– On ihanaa olla katsomassa lähetystä. Ajattelimme aluksi, että yllättäisimme kaikki ja ottaisimme lavan Markon kanssa haltuun kesken illan, Kiti vitsailee.

Näyttelijäkollegat nauttimassa tanssihuumasta.

Source Link is.fi