Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7895985c6eb0860f55d3c821e52eed3a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kristiina, 24, itkee raskausajan lihomistaan puolisolleen Ylen uutuussarjassa: ”Pelkään, ettet enää halua ja rakasta mua” – Uutisalue

Kristiina, 24, itkee raskausajan lihomistaan puolisolleen Ylen uutuussarjassa: ”Pelkään, ettet enää halua ja rakasta mua”

Menestyvä, mutta ikuisesti maalainen. Tässä kiteytettynä neljän pohjalaisen nuoren aikuisen toiveet elämälleen.

Uudessa Lakeuslife-seurantadokumenttisarjassa seurataan vuoden ajan neljää päähenkilöä, jotka haluavat menestyä elämässään, mutta eivät muuttaa maalta kaupunkiin.

Alahärmässä asuva Pauli, 23, tekee moottoriurheiluun liittyviä jokamiehenluokka- eli jokkisaiheisia YouTube-videoita. Hän aloitti tubettamisen kahdeksan vuotta sitten haastevideoilla.

Päätyökseen hän ajaa kolmatta vuotta kuorma-autoa perheyrityksessä, mutta haluaa luoda uraa julkisuudessa.

Paulin tärkeimpiä ihmisiä on tyttöystävä Emma, 21, joka pyrkii kolmatta kertaa opiskelemaan kauppatieteitä ja testailee siipiensä kantavuutta kunnallispolitiikassa.

– Suurin haaveeni on päästä kansanedustajaksi alle 30-vuotiaana, Emma intoilee toiveikkaasti ennen tietoa opiskelupaikasta.

Emma haluaa kansanedustajaksi, Pauli puolestaan kuuluisaksi YouTube-tähdeksi.

Nuoripari haaveilee omakotitalosta ja lapsista ja katsastaa avausjaksossa mahdollista talotonttia peltomaisemien keskellä.

Tubettamista niin ikään harrastava Kristiina, 24, odottaa avomiehensä Tonin kanssa vihdoin vauvaa – yli vuoden yrittämisen jälkeen.

Kristiina kirjoittaa äitiysaiheista omaan blogiinsa, jonka idea syntyi siitä, kun hän sairastui nuorempana anoreksiaan ja halusi purkaa ajatuksiaan kirjoittamalla. Ulkonäkökompleksit ovat pyörineet myös raskausaikana mielessä, koska kilot alkoivat vaivata mieltä.

– Itkin ihan hysteerisenä Tonille, että pelkään, ettet enää halua ja rakasta mua, kun mun kroppa muuttuu. Että jos minusta tulee niin ruma ja lihava, etten enää viehätä sua, Kristiina kertoo avausjaksossa.

Kristiina ja Toni ovat muuttaneet uuteen kotiin ja odottavat innokkaana perheenlisäystä, jota ehdittiin toivoa jo pitkään.

– Toni sanoi niin nätisti, että raskausvatsa on vain kaunista ja ihanaa, Kristiina jatkaa.

Neljä vuotta yhtä pitänyt pari asuu uudessa kodissa Jepualla.

– Tykkään todella paljon ihan tavallisesta arjesta ja siitä, että saisimme kotia laitettua enemmän, Kristiina kuvailee.

Kristiinan vauvakutsuilla keskustelunaiheet liittyvät lapsiin ja kodin ostoon, ja yksi Kristiinan ystävistä toteaakin, että aiheet ovat jo näin nuorella iällä hyvin aikuismaisia.

Kuvassa ohjelman päähenkilöt Pauli, Kristiina, Emma ja Lauri.

Neljäs päähenkilö, metsäkonekuskina työskentelevä kortesjärveläinen Lauri, 23, on muuttanut yhteen Alahärmästä kotoisin olevan tyttöystävänsä Janinan kanssa, ja pariskunta asuu Kauhavalla.

Pienellä viljatilalla kasvanut ja työskentelevä Lauri opiskelee Seinäjoella agrologiaa, mutta motivaatio takkuaa, sillä maatilan työt sekä oman tuvan suunnittelu kiinnostavat enemmän.

– Aina on ollut sellainen haave, että saan maalla asua ja täällä hommia jatkaa. Se on se tulevaisuuden visio.

Sarja kuvailee kaukana ruuhka-Suomesta elävien nuorten elämää ja unelmia.

Työnteon ja opiskelujen vastapainoksi nautitaan kotoilusta, harrastuksista ja ystävien seurasta ja kipuillaan isojen päätösten kanssa.

– Kaupungissa kasvaneet eivät voi ymmärtääkään, millaista täällä maalla on asua. Nämä on tosi isoja kulttuurillisia eroja kuitenkin, Pauli kiteyttää.

Lakeuslife tiistaisin 9.11. alkaen TV2 klo 22.25 sekä Yle Areena.

Source Link is.fi