Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_02172850187eda29d635617060741e6a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Laura Lepistön vauva sai nimen! Hauska kutsumanimi jää elämään – Uutisalue

Laura Lepistön vauva sai nimen! Hauska kutsumanimi jää elämään

Taitoluistelija Laura Lepistön, 33, perheessä vietettiin eilen sunnuntaina tärkeää päivää, kun hänen esikoispoikansa sai nimen ristiäisissään. Kolmen kuukauden ikäisen vauvan nimeksi valikoitui Robin. Lepistö paljasti asian somessa

– Rakkain Robin sai eilen nimensä. Miten ihanalta tuntukaan ihan liian pitkästä aikaa taas saada järkkäillä juhlia ja kerätä tärkeimmät ihmiset yhteen, Lepistö riemuitsi Instagramissa.

Luistelijan mukaan pientä poikaa on tähän mennessä kutsuttu Bobiksi ja tuore äiti uskoo, että lempinimi jää elämään ainakin joksikin aikaa.

Lepistön someseuraajat ihastuivat persoonallisesta nimivalinnasta. Onnittelijoiden joukosta löytyi myös pitkä liuta julkisuudesta tuttuja nimiä, kuten Marko Keränen, Eini, Sami Helenius ja Sara Vanninen.

Laura Lepistön ja hänen puolisonsa Tommi Huovisen poika syntyi heinäkuun puolivälissä. Luistelija kertoi lapsensa syntymästä kauniilla somekuvalla, jossa hän makaa sairaalasängyllä pienokaistaan imettäen.

– Täällä hän on. Pieni tuhiseva kiharapehko on elämänsä kunnossa. Ja äiti seuraa vauhdilla perässä, Lepistö kirjoittaa viimeisimmän julkaisunsa yhteydessä, Lepistö kirjoitti Instagramissa heinäkuussa.

Lue lisää: Laura Lepistön poikavauva syntyi – julkaisi suloisen imetyskuvan sairaalavuoteelta

Pieni Robin on Lepistön ja Huovisen ensimmäinen lapsi. Pariskunta meni naimisiin kesällä 2015.

Laura Lepistö on yksi Suomen luisteluhistorian kirkkaimmista tähdistä. Hän voitti urallaan muun muassa Euroopan mestaruuden Helsingissä järjestetyissä EM-kilpailuissa vuonna 2009 sekä MM-pronssia vuotta myöhemmin. Hän ilmoitti uransa lopettamisesta maaliskuussa 2012.

Laura Lepistö nähtiin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa syksyllä 2019. Hän oli Marko Keräsen tanssipari.

Source Link is.fi