Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a5860aa7bdfa51ddbf998c0bd084d1eb, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lauri Markkanen väläytteli upeilla donkeillaan – suomalaistähti hurjasteli kauden huippulukemansa – Uutisalue

Lauri Markkanen väläytteli upeilla donkeillaan – suomalaistähti hurjasteli kauden huippulukemansa

Utah Jazz kärsi NBA:ssa seitsemännen peräkkäisen tappionsa. Valmentaja antoi Lauri Markkaselle runsaasti vastuuta.

Lauri Markkanen teki San Antoniota vastaan 25 pistettä ja koppasi 6 levypalloa.

Jonkin aikaa sitten peleistä sivussa ollut koripalloilija Lauri Markkanen on ollut hyvässä iskussa Utah Jazzin kahdessa edellisessä NBA-ottelussa.

Pari päivää sitten Dallas Maverickia vastaan suomalainen teki eniten pisteitä sitten marraskuun (34). Puolestaan yön NBA-kierroksella San Antonio Spursia vastaan Markkanen tehtaili 25 pistettä, vaikkakaan suomalaisen sihti ei ollut paras mahdollinen. 17 heittoyrityksensä aikana hän onnistui korinteossa kahdeksan kertaa.

Markkanen esitti ottelun aikana myös donkkitaitojaan. Näet ne oheiselta videot.

Pelillisesti ottelu oli Utahille harmillinen, sille se hävisi superlupaus Victor Wembanyaman tähdittämälle Spursille 111–118. Ottelun kannalta ratkaisuksi muodostui heti ottelun avausneljännes, jonka San Antonio vei selvin luvuin 29–15.

Utah vei nimiinsä kolme seuraavaa neljännestä, mutta se ei riittänyt enää voittoon. Kyseessä oli joukkueen seitsemäs häviö putkeen.

Collin Sexton

Collin Sexton on tasaisessa pistekunnossa. Kuva: Getty Images

Kun tekee pidempää tarkastelua, Jazzin kannalta vielä synkempi tilanne on 20 edellisen ottelun saldo. Tappioita on tullut peräti 17 kappaletta.

Kyseessä on Utahin huonoin 20 ottelun ajanjakso sitten vuoden 2014.

– Kun aloitat pelin tuolla tavalla ja kaivat itsellesi kuoppaa, se heijastuu ottelun lopussa, Utahin päävalmentaja Will Hardy harmitteli KSL Sportsin mukaan.

Utahin kannalta positiivinen merkki on kuitenkin 25-vuotiaan Collin Sextonin tasainen pistetehtailu. Kyseessä oli yhdeksäs ottelu putkeen, jolloin hän on pussittanut vähintään 20 pistettä.

Hurjat minuutit

Viime viikkoina pienestä jalkavaivasta kuntoutunut Markkanen vaikuttaisi saaneen pelituntumasta kiinni. Ainakin minuuttien osalta.

Spursia vastaan Markkanen sai peliaikaa lähes 43 minuutin edestä. Kyseessä on hänen toistaiseksi korkeimmat peliminuutit tällä kaudella.

– Halusin Laurin kentälle. Hän sanoi, että hän tuntee olonsa hyväksi ja haluaa jatkaa pelaamista. Annoimmekin hänen mennä, Hardy kertoi.

Source Link yle.fi