Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_706ba402ae9afba00950618b19186318, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lauri Ylönen haastettiin oikeuteen – Uutisalue

Lauri Ylönen haastettiin oikeuteen

Lauri Ylönen on yksi tapauksen neljästä vastaajasta.

The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylönen on haastettu oikeuteen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Kyse on riita-asiasta, jossa OK Perintä vaatii Ylöseltä 17 881 euron saatavia, selviää Helsingin käräjäoikeudesta. Ylönen on yksi neljästä vastaajasta.

Iltalehden mukaan kyse on yrityslainan takauksesta.

Ylösen osalta asiasta on tehty virallinen tiedoksianto. Kuulutukseksikin kutsuttu tiedoksianto tehdään, kun henkilöä ei tavoiteta.

Ilta-Sanomat uutisoi toukokuussa 2023, että Ylönen ja kolme muuta miestä olivat päässeet Alisa Pankkina tunnetun yrityksen kanssa sopuun yritysvelkaan liittyneessä velkariidassa. Tuolloin kyse oli 64 000 eurosta.

Lue lisää: Oikeuteen haastetun Lauri Ylösen velkariidassa syntyi sopu

Lauri Ylönen tunnetaan kansainvälistä suosiota nauttineen The Rasmuksen laulajana. 1990-luvulta lähtien toiminut yhtye edusti Suomea euroviisuissa vuonna 2022 Jezebel-kappaleellaan. Ylönen asuu perheineen Yhdysvalloissa.

Source Link is.fi