Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b302e9ed214af6283628c793ec88df70, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lehtiväite: Tästä syystä prinsessa Catherine kertoi syövästään yksin – Uutisalue

Lehtiväite: Tästä syystä prinsessa Catherine kertoi syövästään yksin

Sosiaalisessa mediassa on hämmästelty, miksi prinsessa Catherine kertoi syövästään yksin videolla. Nyt sisäpiirilähde kertoo asiasta People-lehdelle.

Prinsessa Catherine kertoi 22. maaliskuuta julkaistulla videolla, että hän sairastaa syöpää. Videolla prinsessa kertoi, että hänen syöpänsä löydettiin tammikuussa hänelle tehdyn vatsanalueen leikkauksen jälkeen. Catherine ei kertonut syövänsä tyyppiä, mutta kertoi, että sen hoito on alkuvaiheessa.

Prinsessa Catherine vetäytyi julkisuudesta hänen vatsansa alueelle tehdyn leikkauksen jälkeen. Prinsessan poissaolo valokeilasta sai aikaan villejä salaliittoteorioita, jotka eivät ole vieläkään täysin loppuneet.

Sosiaalisessa mediassa on hämmästelty sitäkin, miksi prinsessa kertoi syövästään yksin videolla ilman puolisoaan prinssi Williamia.

Lue lisää: Catherineen liittyvät spekulaatiot eivät loppuneet sittenkään – nyt leviää hurja väite tuoreesta videosta

Nyt People-lehti uskoo tietävänsä syyn. Lehdelle puhuneen sisäpiirilähteen mukaan prinsessa odotti oikeaa hetkeä kertoa asiasta maailmalle. Lähteen mukaan prinsessa tarvitsi aikaa sulatellakseen itse uutista sekä kertoakseen siitä lapsilleen.

Jo puheessaan Catherine totesi, että hän halusi kertoa asiasta ensin lapsilleen. Catherinella ja prinssi Williamilla on kolme lasta: prinssi George, 10, prinsessa Charlotte, 8, ja prinssi Louis, 5.

– Se on viesti prinsessalta hänen terveydestään, ja hän halusi henkilökohtaisesti toimittaa viestin itse, sisäpiirilähde kertoo lehdelle.

The Sunday Timesin haastattelemat Catherinen ystävät kertoivat aiemmin, että prinsessa kirjoitti puheensa kokonaan itse. Puhe syntyi heidän mukaansa hyvin nopeasti.

Sisäpiirilähteen mukaan prinsessa Catherine halusi odottaa oikeaa hetkeä kertoa syövästään julkisesti. Kuva: Handout / Lehtikuva

People-lehdelle puhunut lähde kertoo, että prinssi William on ylpeä vaimonsa rohkeudesta vaikeana aikana.

– William on erittäin ylpeä vaimonsa rohkeudesta ja voimasta, jota hän on osoittanut paitsi tällä viikolla myös tammikuun leikkauksen jälkeen. Nyt hän on enemmän kuin koskaan päättäväinen varmistamaan, että hänen vaimonsa saa yksityisyyttä toipuakseen ja, että parin lapsia suojellaan uutisilta, lähde totesi.

Lue lisää: Catherine lähti kaikessa hiljaisuudessa toipumaan maaseudulle – tällainen on luotettujen lähipiiri

Ilta-Sanomat kertoi kiirastorstaina, että Catherine on vetäytynyt perheensä kanssa maaseudun rauhaan toipumaan. Brittilehtien mukaan Catherine ja William lensivät lapsiensa kanssa jo viikonloppuna helikopterilla maaseudulle Norfolkiin.

Perheellä on nyt aikaa olla yhdessä, sillä Britanniassa vietetään pääsiäislomaa.

Vielä ei ole tiedossa, milloin prinsessa palaa julkisiin tehtäviin. Entuudestaan kuitenkin tiedetään, että Catherinella on luotettujen perheenjäsenten sekä uskollisten ystävien lähipiiri, joilta hän voi odottaa tukea vaikeana aikana.

Prinssi Williamin kerrotaan seisovan tiukasti vaimonsa rinnalla vaikeana aikana. Kuva: Geoff Caddick / AFP / Lehtikuva

Lue lisää: Prinsessa Catherinen perheellä on nyt erityinen tehtävä – Georgen, Charlotten ja Louisin tilanteesta tihkuu tietoa

Catherinella on tukenaan muun muassa hänen vanhempana Carole ja Michael Middleton, jotka ovat saapuneet auttamaan tyttärensä perhettä.

Hoviasiantuntija ja elämäkertakirjailija Duncan Larcombe kertoi aiemmin Mirrorille, että Carolen ja Michaelin tuki on iso asia Catherinen perheelle.

– Uskon heidän saaneen tietää syöpädiagnoosista samaan aikaan kuin Catherine. He ovat olleet isossa osassa siitä lähtien, hän kertoi.

Source Link is.fi