Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e7bbe2b8a031f1dad41abc9de2c2bbe1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Leo Stillman salaperäisenä parisuhdestatuksestaan – näin hän kommentoi Selviytyjissä leimahtaneita suhdehuhuja – Uutisalue

Leo Stillman salaperäisenä parisuhdestatuksestaan – näin hän kommentoi Selviytyjissä leimahtaneita suhdehuhuja

Selviytyjät Suomi -sarjan uusi kausi starttaa Nelosella sunnuntaina 28. elokuuta. Tällä kertaa viidakossa toisistaan mittaa ottavat konkarit ja tulokkaat, eli Selviytyjät-kisassa jo aiemmin nähdyt julkisuudesta tutut henkilöt ja kisaan ensimmäistä kertaa osallistuvat kilpailijat.

Muusikko Leo Stillman osallistuu kisaan tulokkaana, vaikka häntä onkin kosiskeltu mukaan ohjelmaan useita kertoja.

– Mua on itseasiassa pyydetty Selviytyjiin joku neljä tai viisi kertaa. Nyt tuli sellainen olo, että on oikea hetki lähteä, kun korona rajoitti keikkoja.

– Tytärkin on nyt 2-vuotias, niin ei tullut ihan niin huono omatunto lähteä, Stillman sanoo.

Muusikko sanoo olevansa kova Selviytyjät-fani. Stillman suuntasi viidakkoon itsevarmuutta uhkuen, mutta huomasi nopeasti, että kisa on paljon rankempi kuin hän oli luullut.

– Luulin, että osaan enemmän kuin osasinkaan. Saarella selvisi, etten osaakaan yhtään mitään, hän naurahtaa.

Hän sanoo lähteneensä pelaamaan peliä enemmän rauhallisena sivustaseuraajana, mutta viidakossa hänestä paljastui aivan uusia puolia.

– En muista yhtään, mitä liittoumia olen tehnyt. Yritin olla enemmän sellainen tyyppi, että katson vierestä mitä muut tekee ja hyppään sitten kelkkaan. Ekan jakson nähtyäni huomasin, että oon ollut aikamoinen kusipää ja se varmaan vaan pahenee syksyn mittaan, Stillman jatkaa.

Stillman sanoo valmistautuneensa rankkaan koettelemukseen urheilemalla ja eräkirjaa selailemalla.

– Personal trainerin kanssa treenattiin ennen kuvauksia, ja sain frendiltä 40-luvulla tehdyn kirjan, jossa oli vanhoja selviytymiskikkoja. En kuitenkaan osannut tehdä tulta tai mitään muutakaan, hän sanoo.

Lapsuutensa purjelaivoilla viettänyt muusikko on tottunut selviytymään pienessä porukassa ja vaikeissa olosuhteissa.

– Hämähäkit tai käärmeet eivät pelottaneet mua. Uskon kohtaloon. Jos joku hämähäkki ois mut vienyt, niin sit se ois niin. Tavallaan salaa toivon, että hämähäkki ois purrut, niin musta ois tullut Spidermania muistuttava hahmo, Stillman vitsailee.

Selviytyjät-kisan tulokkaat Tommi Manninen (ylh. vas.), Julia Korpinen, Heidi Suomi, Jasmiina Ylidiz, Essi Unkuri, Pok Biil, Leo Stillman ja Sami Helenius.

Stillman kertoo kesän vierähtäneen pitkälti uutta albumia tehdessä, mutta palo keikkalavoille on kova. Sitä muusikko ei halua paljastaa, onko kesä mennyt sinkkuna vai varattuna.

– Täällä ois kainaloissa tilaa, Stillman leukailee.

– Oon päättänyt etten kommentoi enää yksityiselämääni liittyviä juttuja. Siitä seuraa aina vaan sotkua!

Sosiaalisessa mediassa on keskusteltu runsaasti hänen ja Selviytyjissä samalla kaudella kisaavan Karoliina Tuomisen lämpimistä väleistä. Stillman ei halua lähteä kommentoimaan suhdehuhuja, vaan heittää ilmoille salamyhkäisen kommentin.

– Teidän pitää katsoo Selviytyjiä, että mikä on vipinä! Stillman myhäilee.

Selviytyjät Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 28.8. klo 19.30. Ilta-Sanomat ja Selviytyjiä esittävä Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi