Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7a4070e24f35ab8a9c7298f1b7edb5a7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Levyraati palaa ruutuun! – Uutisalue

Levyraati palaa ruutuun!

Viimeksi Levyraati on nähty MTV:llä vuonna 2005.

Legendaarinen musiikkiohjelma Levyraati palaa ruutuun MTV:llä ensi keväänä.

Asiasta kertoo MTV.

Resepti on tuttu: raati kuuntelee tuoreimmat hittikappaleet ja panee ne paremmuusjärjestykseen. Ohjelmassa kuunnellaan niin kotimaisia kuin ulkomaisia kappaleita ja arvostellaan ne pisteasteikolla yhdestä kymmeneen.

Lopuksi julistetaan voittaja, eli viikon paras kappale.

Levyraati koostuu vakiojäsenistä sekä viikoittain vaihtuvista vieraista, joista osa on julkisuudesta tuttuja, osa ei. Uutuutena on, että myös niin sanotut ”tavikset” voivat päästä arvioimaan ajankohtaismusiikkia MTV:n järjestämän haun kautta.

Ohjelman juontaja ja vakioraatilaiset julkaistaan joulukuussa.

Levyraati saapui suomalaisruutuihin ensimmäisen kerran vuonna 1961. Sen ensimmäisenä juontajana toimi Jaakko Jahnukainen 19 vuoden ajan. Levyraadin kenties legendaarisin juontajakasvo on kuitenkin Jukka Virtanen, joka nähtiin ohjelman keulilla vuodet 1980–1997.

Ohjelma oli viisi vuotta tauolla, kunnes sitä juonsi vuoden ajan Raakel Lignell vuosina 2002–2003. Ohjelman toistaiseksi viimeisenä juontajana toimi Ruben Stiller. Viimeisen kerran Levyraati nähtiin ruudussa vuonna 2005.

Levyraati muistetaan myös legendaarisista vakiovieraistaan. Heistä tunnetuimmat lienevät tv-juontaja Pirkko Liinamaa ja musiikkineuvos Klaus Järvinen. Molemmat nähtiin ohjelmassa vuosina 1976–1989.

Source Link is.fi