Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_346a0d19ee33b49652f6ed1dafd4981f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lewis Hamilton ja Toto Wolff kuvattiin kinastelemassa F1-varikolla – Mercedeksen pomo selitti nyt yhteenottoa: ”Olimme molemmat vihaisia” – Uutisalue

Lewis Hamilton ja Toto Wolff kuvattiin kinastelemassa F1-varikolla – Mercedeksen pomo selitti nyt yhteenottoa: ”Olimme molemmat vihaisia”

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff otti perjantaina yhteen Lewis Hamiltonin kanssa katastrofaalisen surkeasti sujuneen aika-ajon jälkeen.

Brittikuski ei suostunut paljastamaan, mistä varikolla käydyssä kinastelussa oli kyse.

Lue lisää: Lewis Hamilton ja Toto Wolff ottivat yhteen F1-varikolla

Wolff sen sijaan valotti tapahtumia Autosportille.

Mersu-pomoa huvitti, miten kiista on tulkittu.

– Olimme Lewisin kanssa turhautuneita, kun emme pystyneet parantamaan kierrosvauhtia. Käytännössä meillä oli sama näkemys ja olimme molemmat vihaisia, Wolff selitti.

Itävaltalainen lyttäsi väitteet tallin sisäisistä erimielisyyksistä. Wolff myönsi paineen olevan kova, mutta lisäsi, että painetta tarvitaan, jotta MM-sarjaa monta vuotta dominoineen saksalaistallin suorituskyky paranee.

– Kukaan ei nauti kyydistä tällä hetkellä. Meidän täytyy kaivaa itsemme ulos kuopasta. Tämä talli on tehnyt sen ennenkin.

Wolffin mukaan Hamiltonin kanssa käyty kiivas sananvaihto liittyi teknisiin ongelmiin. Etenkin siihen, mitkä asiat talli voisi ensitöikseen korjata.

– En näe mitään eroa siinä päättäväisyydessä ja intohimossa, minkä tarvitsemme asioiden korjaamiseen ja siihen, että pääsemme takaisin taistelemaan kisojen voitoista ja mestaruuksista. Juuri siitä keskustelimme 20 minuuttia sitten, Wolff selvensi.

Mercedeksen ongelmat jatkuivat Emilia-Romagnan GP:n lauantaisessa sprintissä.

George Russell ajoi ruutulipulle sijalla 11. Hamilton oli 14:s.

Sprintin voittajaksi kiihdytti Max Verstappen. Red Bullin hollantilaiskuski starttaa sunnuntaiseen kilpailuun paalupaikalta. MM-sarjaa johtava Ferrarin Charles Leclerc oli toinen ennen Red Bullin Sergio Pereziä.

Source Link is.fi