Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e2599f369a92d11eac960049a74d0c14, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lizzie Armanto, 28, kaatui rajusti – julkaisi dramaattisen kuvan vammoistaan – Uutisalue

Lizzie Armanto, 28, kaatui rajusti – julkaisi dramaattisen kuvan vammoistaan

Skeittaaja Lizzie Armanto kaatui rullalaudalla ja löi kasvonsa pahasti. 28-vuotias yhdysvaltalais-suomalainen kertoi loukkaantumisestaan Instagramissa.

Hän julkaisi itsestään kuvan, jossa kasvojen päälle on viritetty iso jääpussi.

Instagramin tarinaosiossa hän kertoi, mitä oli tapahtunut.

– Menin maanantaina skeittaamaan ja kaaduin kasvoilleni. Kävin sairaalassa tarkistuksessa. Onneksi sain vain aivotärähdyksen, Armanto kirjoitti.

Hän julkaisi Instagramin tarinoissaan myös kuvan, josta näkyy, että skeittaaja sai rajuja ruhjeita ja asfaltti-ihottumaa silmäkulmaansa, poskeensa, nenänpieleensä ja leukaansa.

Armannon mukaan vammat ovat kuitenkin lähteneet paranemaan, joskin yhdessä hänen julkaisemassaan kuvassa silmä punoittaa pahasti.

Armannolla on suomalaiset sukujuuret isänsä puolelta. Hän edusti Suomea rullalautailussa Tokion olympialaisissa viime kesänä mutta ei päässyt park-kisan loppukilpailuun.

Source Link is.fi