Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7ea2584d612dd4d71519a3f6a65e62dc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Marko Paananen ratkaisee tv:ssä pariskunnan etätyöongelmat – nokkela lopputulos saa parin häkeltymään – Uutisalue

Marko Paananen ratkaisee tv:ssä pariskunnan etätyöongelmat – nokkela lopputulos saa parin häkeltymään

Sisustusarkkitehti Marko Paananen tarttuu torstain Remppa vai muutto Suomi -ohjelmassa monille ajankohtaiseen ongelmaan.

Marko Paananen ja kiinteistönvälittäjä Anne Ramsay auttavat Helsingin Munkkivuoressa asuvaa pariskuntaa. Tia on kotona töitä tekevä yrittäjä ja myös hänen puolisonsa Philip etätyöskentelee usein. Kotona työskentelyä hankaloittaa kaksion pienet tilat ja heikko äänieristys.

Marko Paananen ottaa pariskunnan ongelman tosissaan ja keksii oivaltavan ratkaisun tuomalla asuntoon kaksi toimistoista tuttua äänieristettyä koppia. Tia tunnustaa ratkaisun epäilyttäneen etukäteen, mutta sekä hän että Philip kehuvat lopputulosta vuolaasti.

– Helvetti, täällähän on toinen tämmöinen! Onpa hieno! Tää on ihan kuin pieni huone. Tosi, tosi hieno, Philip ihastelee makuuhuoneeseen rakennettua työtilaa.

Toinen vastaava työtila löytyy olohuone-keittiön puolelta.

– Nyt tää on niin kuin neljä huonetta ja keittiö. On tää kyllä tosi upee. Olet tehnyt erittäin hienoa työtä! Tia ylistää.

Kehuista huolimatta nähtäväksi jää, valitseeko pariskunta remontin vai muuttavatko he johonkin kolmesta Annen esittelemästä kohteesta.

– Reaktiot povaavat mulle hyvää, mutta Anne menee juttelemaan rahasta, ja se voi olla mun turmio, Marko sanoo.

Remppa vai muutto Suomi torstaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Source Link is.fi