Banner Before Header

Mathias häädettiin BB-talosta

TOSI-TV-OHJELMA Big Brotherin alkukarsinnat ovat päättyneet, mikä tarkoittaa sitä, että päälliköt pitävät valtaa talossa. Päälliköiden valtakausilla ei nähdä enää keskiviikon asukashäätöjä, vaan kaikki häädöt suoritetaan sunnuntaisin. Näin ollen kaikki valta on katsojilla.

Nimeämisten ja neuvotteluhuoneessa tehtyjen päätösten seurauksena häätöäänestyksessä olivat tällä viikolla Nabaz, Mathias, Salla ja Milla.

Kotiin joutui lähtemään Mathias.

– Tavallaan harmittaa. Oli kyllä suunnitelmia jatkolle ja peliliikkeitä. Mutta on ollut mahtavaa tämä kaikki, hän toteaa äänestyksen päätyttyä.

Mathias ei ollut BB-talossa kauden alusta asti, vaan saapui muutama viikko sitten. Ennen saapumistaan hän oli seurannut ohjelmaa tarkasti ja hän kertookin, että taustatiedosta oli talossa jonkin verran hyötyä.

– Tiesin, mitä jotkut ihmiset ajattelivat tietyistä asukkaista. Pystyin ottamaan sen huomioon siinä, että ketä uskaltaa lähestyä.

– Mutta totta kai oman mielenterveyden takia ajattelin, että ihan kaikkea on ehkä parempi olla katsomatta, hän toteaa.

BB-taloon saadaan sunnuntaina myös uutta verta, kun VIP-kauden voittanut ex-painija Petra Olli astelee taloon. Hän saapuu valmentamaan asukkaita tulevan viikon fyysisissä koitoksissa. Olli viettää talossa vain kaksi yötä.

Tänä vuonna Big Brother on kokenut monia muutoksia. Asukkaat saavat muun muassa juonitella avoimesti toisiaan vastaan, kun aiemmilla kausilla se ei ole ollut sallittua.

Mathias jätti BB-talon haikein mielin.

Source Link is.fi