Banner Before Header

Melody häädettiin Big Brother -talosta

Yksi Big Brother -talon asukkaista joutui sunnuntaina jälleen jättämään kisan. Illan suoran BB-lähetyksen päätteeksi Melody häädettiin talosta kymmenentenä asukkaana.

– Mulla on ollut vähän sellainen olo, että olen jatkoajalla, Melody myönsi pudottuaan.

Melodyn mukaan ulkomaailmaan palaaminen tuntuu jopa hieman pelottavalta. Hän vietti BB-talossa yhteensä yhdeksän viikkoa, joiden aikana hän sai tavata poikaystävänsä vain kerran lasin takaa.

Melody kertoi pudottuaan, että hän tulee kaipaamaan talosta eniten Villeä. Myös Taavista tuli hänelle tärkeä ja läheinen yhdessä vietettyjen viikkojen aikana.

Melodyn mukaan hän ei jää kaipaamaan Big Brother -talon aikaisia aamuherätyksiä eikä päiväunikieltoa.

– Se oli yllättävän paha, kun yrität pitää silmät auki siinä sohvalla.

Häätöäänestyksessä oli tällä viikolla peräti seitsemän asukasta. Häätöuhan alla olivat Ville, Melody, Lasse, Jasmiina, Anssi, Taavi ja Pekka. Eniten nimeämispisteistä sai Anssi, jolle muut asukkaat antoivat yhdeksän pistettä. Toiseksi eniten pisteitä keräsi Pekka.

Ainoa asukas, joka ei saanut nimeämispisteitä lainkaan oli Sami.

Suoran lähetyksen aikana turvaan pääsivät Anssi, Taavi, Pekka ja Jasmiina. Lopullisen häätöuhan alla olivat siis Ville, Melody ja Lasse.

Aiemmin Big Brotherista on äänestetty ulos yhdeksän asukasta: Juhani, Laura L, Sanni, Minna, Katja, Laura R, Pippa, Maiju ja Noora.