Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0e71b0511da6e838a0783015cda4227a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Michelle ja Barack Obaman tytär juhli syntymäpäiviään – äiti julkaisi tyttärestään suloisen kuvan – Uutisalue

Michelle ja Barack Obaman tytär juhli syntymäpäiviään – äiti julkaisi tyttärestään suloisen kuvan

YHDYSVALTOJEN ex-presidentti Barack Obaman ja Michelle Obaman nuorin tytär Sasha Obama juhlistaa 21-vuotissyntymäpäiväänsä perjantaina 10. kesäkuuta.

Michelle juhlisti nuorimmaisensa merkkipäivää lisäämällä Instagramiin suloisen kuvan vuosien takaa.

Kuvassa Michelle pitelee vauvaikäistä Sashaa, joka katsoo nauraen kameraan.

– Vauvastani on kasvanut kaunis, itsenäinen, myötätuntoinen ja osaava nuori nainen. Mutta tulet aina olemaan pikku herneeni, Michelle kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Olen niin ylpeä siitä ihmisestä, jollaiseksi olet kasvamassa. Rakkaudella, äiti.

Kuvan alle on kerääntynyt lukuisia ihastelevia ja Sashaa onnittelevia kommentteja.

Yhdysvalloissa Sashan saavuttamalla rajapyykillä on erityinen merkitys, sillä alkoholin ostaminen on maanlaajuisesti kielletty alle 21-vuotiailta.

Obaman tyttärien elämästä tiedetään nykypäivänä vain vähän. Sasha ja Malia elivät kahdeksan vuoden ajan isänsä työn vuoksi parrasvaloissa, mutta katosivat julkisuudesta lähes täysin Barackin virkakauden päättyessä vuonna 2017.

Obaman tyttäret näkyvät tänä päivänä harvoin julkisuudessa. Kuva vuodelta 2015.

Heidän on kerrottu elävän nykyään mahdollisimman tavallista elämää keskittyen esimerkiksi opintoihin.

Tyttäristä vanhemman Malian on kerrottu työskentelevän tv-alalla. Mirror-lehden mukaan hän on ollut työharjoittelussa muun muassa suoratoistopalvelu HBO:n hittisarjassa Girls.

Syntymäpäiviään viettävän Sashan taas on kerrottu seurustelevan näyttelijä Clifton Powellin pojan Clifton Powell Juniorin kanssa.

Source Link is.fi