Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bdc559965feb522767706d7ae1095441, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mick Schumacherin piina pahenee – nyt jyrähti jo oma pomokin – Uutisalue

Mick Schumacherin piina pahenee – nyt jyrähti jo oma pomokin

Haasin F1-kuljettajan Mick Schumacherin alkukausi on ollut synkkä ja romun täyteinen.

Saksalainen on yhä pisteittä tämän kauden MM-sarjassa. Hän on ajanut ulos Saudi-Arabiassa ja Monacossa. Jälkimmäisessä hänen autonsa halkesi kahtia.

Lisäksi Schumacher törmäili Miamissa maanmiehensä Sebastian Vettelin kanssa.

Lue lisää: Rajut kuvat: Mick Schumacher on F1:n kolarikuningas – näin kalliiksi hänen jatkuvat tällinsä ovat käyneet

Köysi Schumacherin kaulassa alkaa kiristyä uhkaavasti, sillä nyt Haasin tallipäällikkö Günther Steinerkin on saanut tarpeekseen suojattinsa puljaamisesta.

– Ei vain ole mahdollista jatkaa samalla lailla. Hän tietää sen itsekin. Hän törmää ennen pitkää kuvainnollisestikin seinään. Se ei ole enää terveellistä, Steiner puhisi Motorsportin haastattelussa viitaten Schumacherin jatkuvaan kolarointiin.

Schumacherin, 23, alkukauden alakuloa korostaa se, että tallitoveri Kevin Magnussen on kerännyt jo 15 MM-pistettä ja haastanut isompia talleja viikonlopusta toiseen.

Lue lisää: Mick Schumacher saa kritiikkiä perhepiiristä – ”Tuollaisiin virheisiin ei ole varaa”

Vaikka alkukausi on ollut surkea, Schumacherin ajolahjoja ei ole kiistäminen. Hän loisti pienemmissä formulaluokissa, ja vielä viime kaudella silloinen tallitoveri Nikita Mazepin jäi toistuvasti saksalaisen taakse.

Nyt nämä taidot olisi syytä kaivaa esiin. Schumacherin sopimus amerikkalaistallin kanssa umpeutuu tämän kauden jälkeen. Nähdyn kaltaisilla suorituksilla uuden kontrahdin saaminen on epätodennäköistä.

– Hän haluaa saada pisteitä, mutta jos törmäilee seinään, ei saa pisteitä. Hän tietää sen. En aio asettaa hänelle paineita ja kertoa, ettei voi enää kolaroida. En ikinä tekisi niin, koska hän ymmärtää itsekin tilanteen, Steiner totesi.

Schumacher porhaltaa pistejahtiin taas sunnuntaina Azerbaidzhanissa.

Source Link is.fi